Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu, reactie la adresa premierului: Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM!

B1 B1,
Traian Basescu, reactie la adresa premierului: Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM!

Traian Basescu a reactionat pe pagina de Facebook cu privire la cazul premierului Ponta. Fostul presedinte este de parere ca premierul ar trebui sa isi dea demisia. Buna ziua, Viorel,Daca vrei sa nu faci mai. continuă pe B1

Traian Basescu a postat un mesaj pentru Victor Ponta pe Facebook

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe Facebook un mesaj in care ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Mesajul vine la cateva ore dupa ce premierul.

Traian Basescu: Se continua LOVITURA DE STAT. Scopul este punerea sub control a Justitiei. Nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a mers marti la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare, fostul sef de stat a declarat -facand referire la ultimele declaratii ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si a premierului Victor Ponta- ca se continua lovitura de stat a carei finalitate este punerea sub control a justititiei. Ma uit la inactivitatea presedintelui Iohannis, la activitatea lui Ponta si a lui Tariceanu. Acesta este scopul lor.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Colaborarea dintre Traian Basescu si Securitate, dovedita cu acte

Traian Basescu recunostea acum 17 ani ca a dat informari la Securitate despre propria familie iar, in 2004, la emisiunea lui Marius Tuca, intrebat daca poate sa jure ca n-a colaborat cu directia a patra a.

Traian Basescu: Scutul in jurul lui Sova, o noua marte neagra. Politicul vrea sa aduca Justitia sub control

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat facand referire la cazul Sova ca Judec relatia Parlament - Justitie, nu relatia parlamentar-justitie. Asta citesc din presa, ca cercetarile procurorilor in cazul lui Sova ar putea duce la Ponta. Ipocrizia PNL ma deranjeaza, daca veneau inca 8 la munca. Dar nu au venit. Am asistat practic la o noua marte neagra. Cred ca Justitia se afla intr-un moment critic, politicienii vor sa o aduca la tacere, sa o puna sub control. Justitia a facut progrese enorme in perioada 2004-2014, insa mai are probleme care trebuie rezolvate.

Daniel Morar, dezvaluiri despre relatia cu Traian Basescu si presiunile politice asupra DNA

Fostul sef al DNA, Daniel Morar, a vorbit intr-un interviu pentru adevarul. ro despre relatia cu Traian Basescu dupa numirea sa la Parchetul Anticoruptie in 2005. Morar nu a trecut cu vederea nici presiunile pe.

Senatoarea Cristiana Anghel il ameninta pe Traian Basescu cu o plangere penala

Cristiana Anghel, senatoare din partea Partidului Conservator, a declarat miercuri seara la o emisiune la postul de televiziune Romania Tv ca saptamana viitore ii va face o plangere penala fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

De la Presedintie la inchisoare. Traian Basescu, probleme cu justitia precum Jacques Chirac si Nicolas Sarkozy

Avalansa de dosare penale deschise pe numele lui Traian Basescu nu este un eveniment fara precedent pe plan extern. Situatia lui seamana izbitor cu soarta altor fosti sefi de stat. Jacques Chirac si Nicolas.

Traian Basescu, despre faptul ca numele lui Eugen Tomac figureaza pe lista neagra a Moscovei: Probabil punctele de vedere pro-unioniste ale lui au deranjat. Abordarea lui trebuie sa continue (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, la iesirea din sediul PMP, ca va fi alaturi de Eugen Tomac in perioada in care are interdictie de intrare in Federatia Rusa, subliniind ca abordarile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )