Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: Romanii din Siria au fost avertizati de pericol, dar nu vor sa plece. ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Romanii din Siria au fost avertizati de pericol, dar nu vor sa plece. ...

Avem un premier si un deputat la Palatul Victoria. Din doi abia faci unul, a mai spus presedintele Traian Basescu. Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si comportamentul decent intr-o astfel de situatie, preferam sa fim prudenti. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie. Traian Basescu: Lucrurile sunt complicate pentru noi. Nu suntem o mare putere, . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romanii din Siria au fost avertizasi de pericol, dar nu vor sa plece. ...

Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si comportamentul decent intr-o astfel de situatie, preferam sa fim prudenti. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie. --- Va asigur ca atunci cand aliatii nostri vor lua decizia unor lovituri pe teritoriul Siriei, vom fi solidari cu ei. ---- Relatia cu Bashar Al Assad este unul dintre sefii de stat cu care am avut cele mai putine .

Scenariu posibil prezentat de Traian Basescu: daca Rusia isi pierde baza militara din Siria, ar putea fi recompensata cu Transnistria

Traian Basescu a prezentat un scenariu legat de implicatiile unui razboi in Siria care priveste direct vecinatatea imediata a Romaniei. Basescu a spus ca, daca Rusia isi pierde baza militara din Siria in urma indepartarii guvernului Assad, atunci ar putea fi recompensata cu Transnistria. Basescu a dat exemplul precedentului georgia, unde Rusia a fost lasata sa-si reinstaureze influenta dupa ce suferise o infrangere in dezbaterea privin independenta Kosovo.

CRIZA SIRIA.Traian Basescu: Lucrurile sunt complicate pentru noi. ...

Presedintele Traian Basescu a explicat, merti seara, la Palatul Cotroceni, de ce a doptat o pozitie prudenta fata de Siria. Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si este de preferat comportamentul decent intr-o astfel de situatie. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie, a declarat Basescu. Presedintele a specificat insa ca atunci cand aliatii nostri vor lua decizia unor .

Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de ciini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung, care din 2004 de cind avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Traian Basescu a abordat si tema Rosia montana, afirmand ca Am precizat si eventualitatea in care as organiza referendum: in cazul in care in urma dezbaterilor din Parlament societatea ar fi fragmentata pe tema Rosia Montana, in momentul in care as primi legea la promulgare si legea ar provoca falii in societate, cu certitudine nu as promulga legea fara un referendum. In ceea ce priveste pozitia Romaniei legata de criza din Siria, Traian Basescu spune ca In aceasta faza, Romania considera ca trebuie sa aiba o atitudine prudenta, iar la momentul la care aliatii ar decide sa ia masuri prin care sa dea un semnal Damascului ca este de netolerat utilizarea gazelor toxice, Romania se va solidariza cu aliatii sai.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

Traian Basescu: Romania considera ca trebuie sa aiba o atitudine prudenta fata de situatia din Siria

Presedintele Traian Basescu face declaratii, marti, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui:- problema ridicarii ordinului steaua romaniei acordat lui Tokes - sunt 7 cavaleri.

Scenariul lui Basescu: Criza din Siria poate lovi in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a fost invitat luni la Adevarul Live, acordandu-ne un interviu in care a atins cele mai acute probleme ale societatii romanesti.

VIDEO Scenariul lui Basescu: Criza din Siria poate lovi in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a fost invitat luni la Adevarul Live, acordandu-ne un interviu in care a atins cele mai acute probleme ale societatii romanesti.

Traian Basescu: Avem probleme legate de prezenta cetatenilor romani in Siria. in acest moment, e pregatita repatrierea a 19 cetateni romani

Presedintele Traian Basescu sustine, in aceasta seara, o conferinta de presa referitoare la ultimele evenimente din spatiul public, care au legatura cu Presedintia: situatia din Siria, scrisoarea lui Zgonea, ridicarea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )