Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu versus Vona Gabor: presa internationala, despre razboiul declaratiilor dintre cei doi

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu versus Vona Gabor: presa internationala, despre razboiul declaratiilor dintre cei doi

Presa din strainatate a preluat declaratiile presedintelui Traian Basescu, dar si reactia liderului Jobbik, vorbind despre un razboi, cel putin la nivel declarativ, intre Bucuresti si Budapesta. continuă pe Adevărul

Traian Basescu vs. Vona Gabor: presa internationala, despre razboiul declaratiilor dintre cei doi

Presa din strainatate a preluat declaratiile presedintelui Traian Basescu, dar si reactia liderului Jobbik, vorbind despre un razboi, cel putin la nivel declarativ, intre Bucuresti si Budapesta.

Crin Antonescu il acuza pe Traian Basescu ca i-a sprijinit pe extremistii maghiari.

Domnul Vona Gabor reprezinta un partid extremist, izolat, dar care ne aduce aminte de trista perioada a anilor 40. A recedivat si a facut declaratii inacceptabile, a comentat Antonescu. Liderul PNL a sublinat insa ca declaratiile nu au apartinut unui oficial maghiar, asa cum s-a intamplat in anii precedenti cand presedintele Traian Basescu nu a reactionat. Si acum punand la punct si taxand declaratiile aberante, sa vedem cum s-a ajuns aici. In apropierea alegerilor din Ungaria si in .

Liderul Jobbik, Vona Gabor, DAT iN JUDECATA de deputatul PSD Bogdan Diaconu.

Deputatul PSD Bogdan Diaconu a anuntat printr-un comunicat de presa ca luni depune plangere penala impotriva liderul Jobbik, Vona Gabor, pentru acte deosebit de grave indreptate impotriva statului roman. Consider ca prezenta lui Vona Gabor pe teritoriul Romaniei trebuie interzisa pentru acte deosebit de grave indreptate impotriva statului roman. Din acest motiv, depun astazi la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti o plangere penala impotriva cetateanului maghiar Vona Gabor pentru .

Scrisoare inchisa catre Vona Gabor

Vona Gabor mi-a facut onoarea de a ma aseza in fruntea scrisorii sale deschise prin care se plange de neintelegerea si lipsa noastra de dialog. Eu ii adresez o scrisoare inchisa in sensul ca astazi am facut demersul oficial ca in cel mai scurt timp granitele Romaniei sa fie inchise pentru liderul nazist Jobbik. Am depus deja plangerea penala impotriva lui solicitand sa fie considerat indezirabil pentru o perioada de 15 ani.

Plangere penala impotriva numitului Vona Gabor

Luni voi depune la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti o plangere penala impotriva numitului Vona Gabor pentru savarsirea de actiuni in masura sa puna in pericol siguranta nationala si ordinea publica. Am inteles motivele pentru care MAE nu il poate declara persona non grata. Ma adresez atunci Parchetului cu o plangere semnata de mana mea pentru a-l declara indezirabil pe acest nazist pe teritoriul Romaniei.

Traian Basescu va participa, maine, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului

Presedintele Traian Basescu va participa, maine dimineata, la ora 09:00, la a XI-a editie a Universitatii de Vara de la Izvoru Muresului, judetul Harghita, care va avea ca tema principala Romania si romanii de la frontiera Uniunii Europene si NATO, potrivit surselor de presa.

Traian Basescu: Serbia sa trateze deschis problema romanilor din Valea Timocului

Prezent la Universitatea de Vara din Harghita, presedintele Traian Basescu a vorbit despre comunitatile de romani de peste hotare, aratand ca relatia cu Serbia ar fi mult mai consistenta daca ar trata mai deschis problema romanilor din Valea Timocului.

LIVE TEXT Traian Basescu despre declaratiile lui Laszlo Tokes, care vrea Transilvania protectorat maghiar: Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament / Serbia si Ucraina mai au pasi multi de facut pentru a fi defini

Presedintele Traian Basescu a ajuns luni dimineata, in jurul orei 9:30, la Izvorul Muresului judetul Harghita) unde participa la lucrarile celei de-a XI-a editii a Universitatii de Vara. La lucrari mai iau parte presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, si senatorul PDL pentru diaspora Viorel Badea. Revenim cu informatii.

Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va ma

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca nu-si merita calitatea de cetatean roman. Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )