Libnet.ro
UNICEF

11:45

Transelectrica propune dividende de cinci ori mai mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transelectrica propune dividende de cinci ori mai mari

Conducerea Transelectrica simbol TEL) propune actionarilor un dividend brut per actiune de 2,228 lei, aferent profitului din 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent. continuă pe Ziarul Bursa

Transelectrica anunta dividende de peste 5 ori mai mari decat anul trecut

Conducerea companiei de stat Transelectrica TEL) propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 2,228 lei pentru 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent, suma totala ridicandu-se la 163,31 milioane lei 36,5 milioane.

Transelectrica propune dividend de 2,228 lei/actiune

Conducerea Transelectrica simbol TEL) propune actionarilor acordarea de dividende de 2,228 lei per actiune, potrivit convocatorului Adunarii Generale din 21 martie, transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

O veste excelenta pentru actionarii Petrom: dividende mai mari

Conducerea OMV Petrom SNP) propune actionarilor distribuirea unor dividende cu 10% mai mari pentru 2013, in valoare totala de 1,74 miliarde de lei, reprezentand 36% din profitul record obtinut anul trecut, de 4,82 miliarde de lei 1,09 miliarde de.

Parlamentul a decis ca executorii nu pot sa incaseze onorarii mai mari de jumatate de milion de lei

Executorii judecatoresti nu vor putea ridica onorarii mai mari de 500. 000 de lei, au decis deputatii votand in lectura a doua, o lege care prevede plafonarea onorariilor.

Unul dintre cele mai mari secrete ale familiei Basescu, in seara asta la Sinteza zilei

Astazi, de la 21:30 afla unul dintre cele mai mari secrete al familiei Basescu. La Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania, la Antena3.

Samsung aduce oficial Galaxy S5 in Romania. Cei mai mari operatori il au deja la precomanda

Samsung Galaxy S5 ajunge oficial in Romania. Compania l-a prezentat astazi, 24 martie, in timpul unui eveniment derulat in Bucuresti. Telefonul costa 700 de euro fara contract la cei mai mari doi operatori din Romania.

Una dintre cele mai mari companii romanesti in domeniul constructiei de centrale electrice intra pe piata Moldovei

Romelectro Bucuresti, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice din Romania impreuna cu ISPE Institutul de Studii si Proiectari Energetice) si-au deschis reprezentante la Chisinau. Initiativa face parte dintr-un program amplu de extindere pe pietele externe.

Romgaz propune dividende in scadere. Randamentul depaseste 7%

Romgaz Medias SNG) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 990,6 milioane lei 221,9 milioane euro), cu 7,15% sub cele acordate anul trecut de producatorul de gaze naturale.

Rompetrol Well Services propune dividende de 8,3 milioane lei

Rompetrol Well Services PTR) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 8,3 milioane lei, cu 3,4% peste cele distribuite anul trecut si, totodata, reprezentand 30% din profitul net preliminat inregistrat in 2013, de aproape 27,6 milioane lei.

Transgaz propune dividende de 46,2 milioane euro

Transgaz Medias Simbol TGN) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de aproape 207 milioane lei 46,2 milioane euro), cu 17% sub cele distribuite anul trecut, informeaza un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )