Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactie majora in industria din Romania: Santierul naval Daewoo din Mangalia, aproape de vanzarea catre olandezii de la Damen, care mai detin si santierul naval din Galati

Hotnews Hotnews,
 Tranzactie majora in industria din Romania: Santierul naval Daewoo din Mangalia, aproape de vanzarea catre olandezii de la Damen, care mai detin si santierul naval din Galati

Daewoo Shipbuilding Marine Engineering negociaza vanzarea santierului naval din Mangalia catre un constructor de nave olandez, scrie Korea Economic Daily. Potrivit presei coreene constructorul olandez de nave ar fi Damen Shipyards Group care detine si un santier naval la Galati. continuă pe Hotnews

Tranzactie majora: SANTIERUL NAVAL MANGALIA, pe punctul de a fi preluat de olandezii de la Damen

Santierul naval de la Mangalia, detinut acum de Daewoo Shipbuilding Marine Engineering, este aproape de a fi achizitionat de grupul olandez constructor de nave Damen Shipyards Group. Olandezii de la Damen de.

Grupul olandez Damen, care detine santierul naval din Galati, pe cale sa cumpere santierul naval din Mangalia de la Daewoo

Daewoo este pe cale sa vanda santierul naval din Mangalia catre Damen, proprietarul santierului din Galati, cele doua companii aflandu-se in faza finala a negocierilor.

Santierul naval din Mangaria, aproape de vanzarea catre Damen, care este si proprietarul santierului din Galati

Daewoo Shipbuilding Marine Engineering este pe cale sa vanda santierul naval din Mangalia companiei Damen Shipyards Group, cel mai mare constructor de nave din Olanda, care detine si santierul naval din Galati, relateaza Korea Economic Daily.

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate, potrivit directorului executiv al Vodafone Romania, Ravinder Takkar, care isi incheie mandatul zilele acestea.

Universitatea Bucuresti lanseaza primul program de masterat din Romania destinat practicienilor in management, politica si guvernare, dupa modelul unor universitati precum Oxford si Yale

Universitatea din Bucuresti lanseaza, incepand cu anul universitar 2017-2018, primul program de masterat din Romania in Filosofie, Politica si Economie PPE). Programul este derulat de Facultatea de Filosofie in parteneriat cu Facultatea de Administratie si Afaceri si se desfasoara in limba engleza, informeaza purtatorul de cuvant al Universitatii Bucuresti, Mirabela Amarandei, intr-un comunicat de presa. Programul preia curriculumul utilizat de universitati precum Oxford, Yale si Princeton.

NBG este aproape de vanzarea operatiunilor din Romania, Serbia si Cipru

National Bank of Greece NBG), a doua mare banca din Grecia, este aproape de vanzarea activelor din Romania, Serbia si Cipru, pentru a finaliza planul de restructurare convenit cu autoritatile europene, a declarat marti directorul general al.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din Romania s-a destramat. Ce s-a intamplat. Anunt public ca-l voi da in judecata!

Grupul Compact s-a spart, scrie presa din Romania. Solistul Paul Ciuci a dat un comunicat sec pe facebook: Dupa o colaborare indelungata a venit vremea ca fiecare sa-si urmeze drumul ales. Trupa Co.

Dana Girbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania: Faptul ca s-a permis ca DNA sa se identifice cu persoane a vulnerabilizat institutia

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, sustine ca identificarea DNA cu persoane a vulnerabilizat institutia, lupta anticoruptie si statul de.

Coalitia pentru Economie Circulara din Romania contesta OUG 48/2017 referitoare la taxarea deseurilor

Pe lista de prioritati a noului Guvern, se afla si mediul, insa nu si masurile pe care cetatenii le asteptau pentru protejarea acestuia, potrivit Coalitiei pentru Economia Circulara din Romania. Ordonanta de Urgenta 48 /2017, emisa vineri de Guvern, fara consultare publica si intrand in vigoare imediat, care modifica si completeaza OUG 196/2005 vizand Fondul pentru Mediu, suspenda pana la 1 ianuarie 2019 aplicarea taxarii la groapa a deseurilor.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )