Libnet.ro
UNICEF

21:30

UE nu trebuie sa pedepseasca Marea Britanie pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE nu trebuie sa pedepseasca Marea Britanie pentru Brexit

Ar fi gresit ca Uniunea Europeana sa pedepseasca Marea Britanie pentru intentia sa de a iesi din blocul comunitar, a afirmat astazi fostul ministru de externe italian Franco Frattini, intr-o discutie despre viitorul proiectului european in cadrul conferintei Bucharest Forum, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie, dorita in Acordul Parteneriatului Transpacific de Japonia

Japonia ar primi Marea Britanie post-Brexit cu ''bratele deschise '' in Acordul de parteneriat transpacific TPP), a declarat astazi premierul Shinzo Abe, citat de Financial Times.

50 de universitati din Marea Britanie au venit la Bucuresti dupa studenti romni. Sa speram ca vom convinge Guvernul sa mentina acelasi sistem si dupa Brexit

Peste 50 de universitati din Marea Britanie sunt in acest weekend la Bucuresti, la RIUF- Romanian International University Fair- pentru a-i recruta pe viitorii studenti romani. intrebati ce se va intampla cu studentii din tarile europene dupa Brexit, reprezentantii universitatilor britanice nu au un raspuns clar.

Ambasadorul Dan Mihalache, despre votul romanilor din Marea Britanie: Aproape 5.000 de oameni s-au prezentat la urne

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat sambata ca aproape 5. 000 de persoane au votat la Londra, la referendumul pentru redefinirea familiei. A fost o singura sectie de votare in.

Unveiler nu cedeaza in fata Brexitului si ramane in Marea Britanie. Miza: indicele bursier FTSE 100

Producatorul britanico-olandez Unilever a decis sa ramana in Marea Britanie, in ciuda Brexitului. Unilver si-a anulat decizia de a se muta definitiv in Rotterdam si va ramane cu operatiuni in ambele tari.

Dezastru dupa BREXIT! MAREA BRITANIE se destrama! Scotia pregateste INDEPENDENTA

Premierul scotian Nicola Sturgeon considera ca Brexit-ul reprezinta o grava problema pentru Scotia si ca independenta fat a de Regatul Unit ar reprezenta o solutie in acest sens. Sturgeon a lansat.

Marea Britanie: Posibilitatea unui atac chimic sau biologic este din ce n ce mai aproape

Probabilitatea unui atac terorist care sa implice arme chimice sau biologice se apropie, a avertizat, luni, secretarul de stat britanic pentru Securitate si combaterea infractionalitatii economice, Ben Wallace, relateaza Reuters.

Scotia promite un plan al independentei de Marea Britanie

Prim-ministrul scotian Nicola Sturgeon, liderul Scottish National Party SNP), a declarat ca isi va intocmi un plan pentru determinarea independentei Scotiei imediat ce va afla care este intelegerea privind Brexitul pe care prim-ministrul britanic Theresa May o va face cu Bruxellesul.

Ai un birou cu adevarat bine echipat? Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru a fi mai productiv

Daca ti se pare ca nu ai niciodata timp sa-ti organizezi biroul pentru a fi mai eficient afla ca lipsa timpului poate fi cauzata intocmai de aceasta problema.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )