Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trei localitati din judetul Giurgiu, afectate de inundatii

România Liberă România Liberă,
Trei localitati din judetul Giurgiu, afectate de inundatii

Peste o suta de hectare de pasune, zeci de hectare de teren, dar si drumuri si gospodarii din trei localitati ale judetului Giurgiu au fost inundate. continuă pe România Liberă

Viscolul face prapad. Cinci localitati din judetul Buzau au ramas fara energie electrica

Cinci localitati din judetul Buzau sunt nealimentate cu energie electrica, joi dimineata, din cauza viscolului din ultimele ore, care a generat avarii in reteaua de electricitate, transmite.

Trei localitati din Giurgiu sunt afectate de inundatii

Trei localitati din judetul Giurgiu sunt deja afectate de inundatii. Este vorba despre Vanatorii Mici, Iepuresti si Bucsani, informeaza Mediafax. De asemenea peste o suta de hectare de pasune, zeci de.

VIDEO Peste 80 de gospodarii, inundate in localitati din judetul Dambovita/ Giurgiu: peste 300 de hectare de teren inundate

Peste 80 de gospodarii din mai multe localitati ale judetului Dambovita au fost inundate, duminica, in urma ploilor torentiale care au dus la cresterea debitelor a doua paraie care au iesit din matca, transmite Mediafax.

Peste 80 de gospodarii, inundate in localitati din judetul Dambovita

Peste 80 de gospodarii din mai multe localitati ale judetului Dambovita au fost inundate, duminica, in urma ploilor torentiale care au dus la cresterea debitelor a doua paraie care au iesit din matca,.

Industriile culturale si creative se plaseaza in top trei angajatori din Europa

Cu un venit anual de 535,9 miliarde euro si peste 7 milioane de angajati, dintre care 19,1% sunt persoane sub 30 de ani, industria culturala si creativa se plaseaza in top trei angajatori din Europa, imediat dupa constructii si serviciile din alimentatie si bauturi, conform studiului EY - Creating Growth - Measuring Cultural and Creative Markets in the EU.

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

Cum au ajuns doua comune afectate de inundatii bataia de joc a Guvernului: Cu banii de la ei abia cumpar doua basculante de balast

O parte a primarilor din judetul Botosani se declara nemultumiti de sumele de bani pe care le-au primit de la Guvern pentru stricaciunile provocate in timpul inundatiilor din aceasta vara. Mai mult decat atat, doi edili spun ca au primit fonduri in bataie de joc si ca nu le ajung sa repare nici macar un drum stricat de ape.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )