Libnet.ro
UNICEF

16:30

Trei tineri din Bistrita-Nasaud au murit intr-un grav accident produs in Manasturel. Masina a cazut de la 17 metri pe un camp

Adevărul Adevărul,
Trei tineri din Bistrita-Nasaud au murit intr-un grav accident produs in Manasturel. Masina a cazut de la 17 metri pe un camp

Un accident grav produs joi noaptea in localitatea clujeana Manasturel a dus la moartea a trei tineri din Bistrita-Nasaud. Dintre cei 5 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani care se aflau in masina doar doi au supravietuit. continuă pe Adevărul

Trei tineri din Bistrita-Nasaud au murit intr-un grav accident produs in Manasturel. Masina a cazut de la 17 metri

Un accident grav produs joi noaptea in localitatea clujeana Manasturel a dus la moartea a trei tineri din Bistrita-Nasaud. Dintre cei 5 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani care se aflau in masina doar doi au supravietuit.

SYMMETRICA extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Compania de pavele Symmetrica aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de productie.

Symmetrica extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane euro pentru extinderea fabricii din Sintereag Bistrita-Nasaud), printr-o noua linie de productie, conform unuui comunicat remis azi redactiei.

Symmetrica si-a bugetat investiti de 1,5 mil. euro in extinderea productiei la fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica , unul dintre cei mai importanti producatori locali de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de.

DN15 A, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Mures, inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus

Una dintre cele mai problematice investitii din Bistrita-Nasaud, care a avut nevoie de mai bine de trei ani pentru a fi finalizata a fost inaugurata joi in prezenta primului ministru Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus. DN15A leaga Bistrita-Nasaud de judetul Mures.

FOTO Sistem unic in tara de colectare a deseurilor cu containere semi-ingropate, pus in functiune in Bistrita-Nasaud

Incepand de luni, 15 septembrie, va fi pus in functiune la nivelul judetului Bistrita-Nasaud un sistem revolutionar de colectare selectiva a deseurilor. Bistrita-Nasaud este primul judet din tara unde colectarea selectiva se va face cu ajutorul containerelor semiingropate.

Trei tineri cu o barca pneumatica protesteaza la Congresul PSD de la Alba Iulia

Trei tineri protesteaza la Congresul extraordinar al PSDde la Alba Iulia, reunit pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. Acestia se afla la cateva sute de metri de hotelul und.

Tatal actritei Nicole Kidman a murit intr-un hotel din Singapore

Antony Kidman, tatal actritei Nicole Kidman, a murit vineri in Singapore, informeaza Agerpres.

Fostul fotbalist Calin Zanc (43 de ani) a murit intr-un accident rutier

Fostul fotbalist al echipelor U Cluj, FC National, Sportul Studentesc, Rocar si Poli Timisoara, Calin Zanc, a murit in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri, in comuna Jichisu de Jos, judetul Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )