Libnet.ro
UNICEF

23:15

DN15 A, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Mures, inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus

Adevărul Adevărul,
DN15 A, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Mures, inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus

Una dintre cele mai problematice investitii din Bistrita-Nasaud, care a avut nevoie de mai bine de trei ani pentru a fi finalizata a fost inaugurata joi in prezenta primului ministru Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus. DN15A leaga Bistrita-Nasaud de judetul Mures. continuă pe Adevărul

FOTO Sistem unic in tara de colectare a deseurilor cu containere semi-ingropate, pus in functiune in Bistrita-Nasaud

Incepand de luni, 15 septembrie, va fi pus in functiune la nivelul judetului Bistrita-Nasaud un sistem revolutionar de colectare selectiva a deseurilor. Bistrita-Nasaud este primul judet din tara unde colectarea selectiva se va face cu ajutorul containerelor semiingropate.

SYMMETRICA extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Compania de pavele Symmetrica aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de productie.

Symmetrica extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane euro pentru extinderea fabricii din Sintereag Bistrita-Nasaud), printr-o noua linie de productie, conform unuui comunicat remis azi redactiei.

Symmetrica si-a bugetat investiti de 1,5 mil. euro in extinderea productiei la fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica , unul dintre cei mai importanti producatori locali de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Sintereag, Jud. Bistrita-Nasaud, printr-o noua linie de.

Finantele Publice Bacau: Nu exista o legatura intre Fisc si sinuciderea barbatului din Onesti

Reprezentantii Finantelor Publice Bacau spun ca nu ar exista o legatura intre sinuciderea consilierului local in Pargaresti si institutie, intrucat chiar daca era declansata procedura de executare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )