Libnet.ro
UNICEF

16:15

Trei tineri din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii pentru ca voiau sa ajunga cat mai repede si fara efort la masina parcata in Padina (FOTO)

B1 B1,
Trei tineri din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii pentru ca voiau sa ajunga cat mai repede si fara efort la masina parcata in Padina (FOTO)

Trei baieti de 20 de ani din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii din Busteni, Dambovita si Prahova degeaba. Ei au spus la telefon ca unul dintre ei a cazut pe poteca turistica intre Omu si Babele si. continuă pe B1

Trei tineri s-au plictisit de traseu si au sunat la 112. Salvamont: Cu un tupeu de nedescris, au inceput sa-i injure la telefon pe salvatori

Trei tineri care se aflau pe munte au sunat la 112 si au spus ca unul dintre ei s-a ranit la un deget, aflandu-se pe poteca turistica dintre Omu si Babele. insa serviciul Salvamont spune ca acestia i-au injurat pentru ca nu ar fi intervenit mai rapid, iar acestia ar fi vrut de fapt sa fie transportati la masina lor, care se afla la Padina.

Business report: De ce trebuia reziliat contractul cu Topolinski. Nume de cod ENESCU. Din culisele esecului Romaniei de a cumpara afacerile CEZ. Cei trei tineri care incearca sa ne fereasca de tepele de Black Friday

De ce trebuia reziliat contractul cu Topolinski. Afaceristul ameninta jurnalisti * Nume de cod ENESCU. Din culisele esecului statului roman de a cumpara afacerile CEZ din Romania * Cine sunt cei trei tineri care incearca sa ne fereasca de tepele de Black Friday * Programul de guvernare PSD: 2021 vs 2016. Unde au disparut marile proiecte de investitii * Blue Air a primit prima transa dintr-un credit de 300 de milioane de lei * CNIPMMR propune 11 masuri si 60 de proiecte pentru dezvoltarea economiei nationale * 10 cele mai importante legi pe care le pregateste Comisia Europeana * Oferta fiscala a Aliantei USR-PLUS, explicata de Claudiu Nasui * Romania semneaza acord si cu Franta pentru extinderea si retehnologizarea Cernavoda, dupa cel cu SUA * Ajutoarele de stat de 2. 000 Euro: Reprezentantii patronilor IMM au discutat cu cei de la Ministerul Economiei si au unele cerinte.

Marturie dramatica dintr-un spital COVID din Bucuresti: Pacientii sunt intubati direct in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai este niciun loc liber

Femeia aceea a fost intubata langa mine, in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai sunt locuri, este marturia facuta pentru HotNews. ro, sub protectia anonimatului, de o pacienta infectata cu coronavirus, care a ajuns saptamana aceasta intr-un spital din Bucuresti, despre o alta pacienta, pe care a intalnit-o la spital. Marturia confirma o informatie care circula deja de cateva saptamani, recunoscuta de unii dintre medici, dar pe care autoritatile se feresc sa o rosteasca cu voce tare: in sectiile de Terapie Intensiva din spitalele COVID din unele orase, inclusiv Bucuresti, nu mai este niciun pat liber.

Gigi Becali, sfidator in traficul din Bucuresti. A incalcat toate regulile de circulatie cu bolidul de lux (FOTO)

Gigi Becali a incalcat toate regulile de circulatiein traficul din Bucuresti. Omul de afaceri se afla la volanul Bentley-ul in valoare de 250. 000 de euro, cu care a trecut pe rosu,a virat stanga pe li.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din Bucuresti si estimeaza vanzari de 750.000 euro, in primul an

Agroland inaugureaza primul magazin Agroland MEGA din Bucuresti, situat pe Soseaua Fundeni, care ocupa 550 metri patrati. Investitia in aceasta unitate se ridica la 150. 000 euro, fara stocuri, iar vanzarile din primul an de activitate sunt estimate la 750. 000 euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

Doua copile din Maramures au pus pe jar autoritatile locale,dupa ce si-au inscenat rapirea

Doua minore care si-au inscenat rapirea au pus in alerta autoritatile din Maramures. Cele doua fete au fost depistate cateva ore mai tarziu, nevatamate, intr-o zona retrasa de pe raza orasului Borsa.

CFR SA a obtinut finantare europeana pentru studiul de fezabilitate necesar modernizarii liniilor de cale ferata din Bucuresti si din zonele de centura

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4. 27 milioane euro, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti 605 km), Sunt trei zone vizate: Complexul Feroviar Bucuresti Nord, Inelul Feroviar al Municipiului Bucuresti, Conexiunile cu Inelul Feroviar Bucuresti. Reamintim ca de ani buni se vorbeste despre centura feroviara a capitalei, dar nu s-au facut prea multe.

Neymar, indisponibil pentru urmatoarele trei meciuri din cauza unei accidentari la aductori

Neymar, starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, care a parasit terenul de joc in minutul 26 al partidei cu Istanbul Basaksehir 2-0), din Champions League, ca urmare a unei accidentari la muschii aductori, va fi indisponibil pentru urmatoarele trei meciuri, conform unei informatii publicate joi de RMC Sport, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )