Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Marian Capatana de inlocuire a arestului preventiv

Hotnews Hotnews,
 Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Marian Capatana de inlocuire a arestului preventiv

Cererea lui Marian Capatana - arestat in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu - de inlocuire a masurii preventive a fost respinsa, joi, de Tribunalul Bucuresti, informeaza Mediafax. Sentinta data de Tribunalul Capitalei poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Hotnews

Cererea lui Marian Capatana de inlocuire a arestului preventiv, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Cererea lui Marian Capatana - arestat in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu - de inlocuire a masurii preventive a fost respinsa, joi, de Tribunalul Bucuresti, hotararea nefiind una.

Cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a masurii controlului judiciar a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a respins joi plangerea lui Dan Voiculescu prin care acesta solicita ridicarea controlului judiciar impus de procurorii anticoruptie in dosarul in care fondatorul Partidului Conservator este acuzat de santaj. Decizia nu este definitiva, iar Voiculescu poate face contestatie.

Marian Capatana ramane in inchisoare: Magistratii au respins cererea de inlocuire a arestului preventiv

Marian Capatana ramane in arest. Tibunalul Bucuresti a respins cererea avocatului de inlocuire a masurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar. Capatana este presupus intermediar al spagii pe.

Tribunalul Bucuresti decide astazi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

ACTUALIZARE 11:15 Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar Dan Voiculescu va fi cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de santaj, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins, astazi, cererea de ridicare a masurii, dispusa de procurorii anticoruptie.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui si Marian Capatana, adusi la Directia Anticoruptie

Update 11. 35 -Marian Capatana a fost si el adus la DNA in aceasta dimineata. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice i.

Mircea Basescu si Marian Capatana, adusi la DNA. Procurorii pun sechestru pe averil

Omul de afaceri Mircea Basescu a fost adus la DNA, unde li se va aduce la cunostinta ca averea le este pusa sub sechestru, in dosarul in care el si Marian Capatana sunt acuzati de trafic de influenta.

Tribunalul Bucuresti: Cererea de stramutare in dosarul ICA se va judeca pe 11 iulie

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, sa judece cererea de stramutare in dosarul ICA in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie se va judeca pe data de 11 iulie, relateazaB1 TV. Astfel, cererea lui Dan Vo.

Tribunalul Bucuresti decide astazi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca il va scapa pe Dan Voiculescu de masura controlului judiciar dispusa de DNA in dosarul in care este acuzat de santaj.

Tribunalul Bucuresti decide joi daca ridica masura controlului judiciar pentru Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti se va pronunta, joi, in legatura cu contestatia omului de afaceri, Dan Voiculescu, la masura controlului judiciar dispusa de DNA in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus saptamana trecuta punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de Dan Voiculescu si il acuza ca ar fi constrans trei oameni de afaceri sa incheie contracte de publicitate cu trustul sau de presa, sub amenintarea ca ar putea deveni subiecte ale unor campanii de discreditare.

UPDATE Dan Voiculescu a ajuns la Tribunalul Bucuresti pentru contestatia controlului judiciar: Nu plec din tara

Tribunalul Bucuresti judeca, marti, contestatia lui Dan Voiculescu la masura controlului judiciar dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de santaj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )