Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tribunalul Olt constata legalitatea arestului preventiv, in cazul celor doi inculpati din Dosarul Caracal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Olt constata legalitatea arestului preventiv, in cazul celor doi inculpati din Dosarul Caracal

Judecatorii Tribunalului Olt au constatat ca sunt legale masurile privind arestul preventiv al inculpatilor Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu, trimisi in judecata in dosarul disparitiei tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu si dispune mentinerea arestului in cazul celor doi. Decizia, pronuntata vineri, nu este definitiva, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Cerere-soc a lui Dinca la Tribunalul Olt: vrea arest la domiciliu. Complicele sau prefera in continuare arestul

Gheorghe Dinca a venit cu solicitari noi in fata judecatorului de la Tribunalul Olt care trebuie sa decida daca mentine sau nu arestul preventiv in cazul barbatului care a recunoscut initial ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra.

Dinca si Risipiteanu raman dupa gratii. Tribunalul Olt s-a pronuntat

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu raman in arest, a decis Tribunalul Olt, dupa ce i-au audiat in camera de consiliu pe cei doi.

Gheorghe Dinca va fi audiat la Tribunalul Olt, vineri, la ora 10. Avocatul Lasoschi: Nu cred ca schimbarea declaratiilor a fost o razbunare sau o suparare

Gheorghe Dinca va avea prima audiere vineri, la ora 10, in fata magistratilor de la Tribunalul Olt. Magistratii se vor pronunta in ceea ce priveste masura arestarii.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

Gheorghe Dinca, huiduit in fata Tribunalului Olt. Spanzura-te singur! (VIDEO)

UPDATE: Magistratii Tribunalului Olt au verificat vineri legalitatea masurii arestului preventiv pentru Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu. Acestia au dispus mentinerea masurii preventive in cazul celor doi.

Dinca si complicele Risipiteanu, in fata judecatorului Tribunalului Olt. Oamenii, revoltati: Du-te si spanzura-te!

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal trimis in judecata pentru doua crime, violuri, trafic de persoane si trafic de minori si profanare de cadavre este dus astazi in fata judecatorului Tribunalului Olt, pentru a se prelungi masura arestului preventiv.

Fiul lui Sile Camataru iese din arest. Tribunalul Olt i-a admis contestatia, dar ii pune conditii

Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, arestat la sfarsitul anului trecut dupa ce a fost prins drogat la volan, a fost eliberat printr-o hotarare a Tribunalului Olt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )