Libnet.ro
UNICEF

16:30

Trump, preferat de investitorii pe burse pentru fotoliul prezidential din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump, preferat de investitorii pe burse pentru fotoliul prezidential din SUA

Un sondaj Investing. com arata ca 65% dintre investitori spun ca o administratie Trump ar fi mai buna pentru piata bursiera americana si numai 16% considera ca o presedintie Biden ar fi benefica acestui sector * in schimb, sondajele care cuprind toate categoriile de alegatori il dau pierzator pe republicanul Donald Trump O proportie de 53% dintre investitorii americani chestionati in cadrul unui sondaj realizat de Investing. com considera ca, daca piata bursiera din Statele Unite va avea o evolutie buna pana in ziua alegerilor programate sa aiba loc in SUA luna viitoare, actualul presedinte Donald Trump va castiga un nou mandat. Totodata, majoritatea investitorilor se pronunta in favoarea actualului lider de la Casa Alba, afirmand ca pietei ii va fi mai bine cu Trump in fruntea SUA decat cu contracandidatul sau in cursa electorala, democratul Joe Biden. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Cifre record in Germania. Peste 5.000 de noi infectari, pentru prima data din luna aprilie

In ultimele 24 de ore, Germania a inregistrat peste 5. 000 de noi infectari cu COVID-19, pentru prima data din luna aprilie, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch RKI) pentru controlul bolilor, citeaza.

RALUCA TURCAN: intr-o singura zi au fost depuse 10.746 de cereri pentru microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in doar o zi au fost depuse 10. 746 de cereri pentru microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile. Ea a adaugat ca in perioada urmatoare Guvernul va lansa celelalte doua scheme de ajutor pentru capitalul de lucru si capitalul de investitii si astfel, se va ajunge la un miliard de euro bani dati in sprijinul antreprenorilor romani.

5 pasi pentru ambalarea obiectelor din sticla in folie cu bule

Cand te pregatesti de mutare, sunt foarte multe de facut. Toate articolele din fiecare camera trebui.

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

Mai sunt cateva saptamani si Romania va avea din nou alegeri. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis spun ca alegerile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )