Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trupa Les Elephants Bizarres lanseaza un nou album.

România Liberă România Liberă,
Trupa Les Elephants Bizarres lanseaza un nou album.

Trupa Les Elephants Bizarres lanseaza un nou album pe 29 martie, in cadrul unui concert special ce va avea loc in Club Colectiv. Albumul Zoologic contine 12 piese originale si un remix realizat de UNU ROA)), printre care si unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres in ultimul an: de la Nu Ma Opri, la Wish You Were Here) sau In Culori. Noul material vine dupa o perioada lunga de asteptare, timp in care trupa a trecut prin mai multe schimbari de . continuă pe România Liberă

VIDEO Kumm, Changing Skins, byron, Cuibul (Republica Moldova), Les Elephants Bizarres saptamana asta, in Colectiv

In noul stabiliment urban din Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pioierul, week-end-ul 27-29 martie 2014 este dedicat rockului alternativ romanesc. Seara de joi este rezervata veteranilor de la Kumm, si simpaticilor rock'n'rolleri de la Changing Skins, vineri cei de la byron vor canta alaturi de formatia Cuibul Republica Moldova), iar sambata, entuziastii Les Elephants Bizarres isi vor lansa cel de-al doilea album din cariera - ZOOLOGIC.

Rapperul Sean Combs revine la numele Puff Daddy si va lansa un nou album de studio in 2014

Rapperul american Sean Combs a revenit la numele de scena Puff Daddy si va lansa un nou album de studio care va ajunge in magazine in a doua jumatate a acestui an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )