Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

B1 B1,
Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

Capitania Zonala Tulcea a inchis, joi dimineata, traficul navelor pe canalul Sulina. Decizia a fost luata dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, in zona Maliuc-Ilganii de Sus, a fost observat un. continuă pe B1

UPDATE: Trafic fluvial canalul Sulina a fost reluat

Traficul fluvial a fost inchis, joi dimineata, pe canalul Sulina, dupa ce o mina marina a fost descoperit, miercuri seara, in zona Maliuc-Ilganii de Sus.

Circulatia navelor maritime pe canalul Sulina a fost reluata. Ce au descoperit genistii in locul unui proiectil

Circulatia navelor maritime pe canalul Sulina a fost reluata joi in jurul orei 10,45, dupa ce in ultimele aproape 12 ore autoritatile tulcene au fost in alerta si au monitorizat o geamandura veche similara cu un proiectil.

UPDATE: Trafic fluvial canalul Sulina a fost reluat. Mina era, de fapt, o geamandura

54: Circulatia navelor maritime pe canalul Sulina a fost reluata, in jurul orei 10. 45, dupa ce in ultimele aproape 12 ore autoritatile tulcene au fost in alerta si au monitorizat o geamandura veche similara cu un proiectil.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Evenimentele programate la Casa Alba cu ocazia zilei de 4 iulie au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Americanii, care s-au bucurat de un weekend prelungit, au organizat insa momente festive in.

Alegerile prezidentiale se repeta, din cauza neregulilor

Candidatul de extrema-dreapta Norbert Hofer a contestat rezultatul din turul al doilea, reclamand probleme majore la numararea voturilor *Dupa Brexit, Norbert Hofer a avertizat in legatura cu un posibil Auxit, peste un an Candidatul de extrema-dreapta Norbert Hofer nu este cotat cu sanse prea mari la alegerile prezidentiale din Austria care se vor repeta, dupa ce Curtea Constitutionala din Austria a decis, in premiera, reluarea turului doi al scrutinului, desfasurat in 22 mai, potrivit unor analisti politici. Decizia a fost luata din cauza neregulilor constatate si este pentru prima data in istoria postbelica a Austriei cand are loc repetarea unui scrutin la nivel national.

Volkswagen recheama in service aproximativ 6.000 de vehicule Touran din cauza unor probleme la instalatia de alimentare cu gaz

Reprezentantii grupului Volkswagen au anuntat ca vor rechema in service a circa 6. 000 de vehicule Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, din cauza unor probleme la instalatia de alimentare,.

Probleme din cauza prenumelui. Unei femei i s-a refuzat crearea unui cont pe Facebook pentru ca se numeste Isis

Unei tinere britanice i s-a refuzat accesul pe Facebook din cauza numelui sau, arata lefigaro. fr. Reteaua sociala i-a cerut lui Isis Thomas sa isi schimbe prenumele. Isis inseamna, in.

Circulatia pe Canalul Sulina este oprita. A fost descoperita o mina marina neexplodata din timpul razboiului

In noaptea de miercuri spre joi, Capitania Zonala Tucea a anuntat ca in zona Maliuc a fost descoperita o mina din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Panica la Sulina! Traficul fluvial a fost inchis, dupa ce a fost descoperita o mina

Circulatia navala pe bratul Sulina a fost intrerupta in aceasta dimineata, dupa ce pe canalul navigabil a fost descoperita o mina.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )