Libnet.ro
UNICEF

22:45

Turism la alt nivel. Tara care da mii de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo

Playtech Playtech,
Turism la alt nivel. Tara care da mii de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo

Statul Uzbekistan promite cate 3000 de euro fiecarui turist care se va infecta cu coronavirus pe teritoriul lui. Pentru asta, turistii infectati trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Turism la alt nivel. Tara care da 3000 de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo Autoritatile din Uzbekistan au anuntat ca turistii care se . continuă pe Playtech

Cat costa testul Covid-19 in Romania, comparativ cu alte state din Europa. Tara care testeaza gratuit

Pretul unui test pentru identificarea virusului Covid-19 in Romania variaza intre 280 si 390 de lei, adica echivalentul a 60-80 de euro. in unele state din Europa, costurile sunt mult mici, iar altele chiar ramburseaza banii celor care aleg sa se testeze.

NYT: Care va fi tara care va triumfa intr-o epoca post-pandemica? Pont: Nu e China sau SUA

Imaginati-va o tara, o mare putere economica occidentala, unde coronavirusul a aparut tarziu, dar in care guvernul, in loc sa nege si sa intarzie, a actionat inca de la inceput. Era mai pregatit pentru teste si gata sa urmareasca evolutia ca sa reduca nivelul rapid si sa limiteze decesele la un numar mai mic decat in oricare alta importanta putere industriala occidentala, potrivit New York Times.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )