Libnet.ro
UNICEF

22:30

O turista a murit dupa ce a fost doborata de jetul de aer al unui avion ce ateriza pe un aeroport din Caraibe

Adevărul Adevărul,
O turista a murit dupa ce a fost doborata de jetul de aer al unui avion ce ateriza pe un aeroport din Caraibe

O femeie din Noua Zeelanda a murit dupa ce a fost doborata la pamant de jetul de aer al unui avion care ateriza pe aeroportul unei insule din Caraibe, Sint Maarten. Deoarece insula este prea mica, aeroportul de langa Maho Beach se termina la cativa metri de plaja, iar uriasele Jumbo Jet-uri provoaca o adevarata furtuna de nisip pe plaja. continuă pe Adevărul

Un tanar a murit dupa ce a fost strivit intre doua utilaje, pe santierul Autostrazii Sebes-Turda

Un tanar in varsta de 27 de ani a murit, marti, intr-un accident produs pe santierul Autostrazii Sebes-Turda, barbatul fiind strivit intre un buldoescavator si o basculanta, informeaza News. ro. Autoritatile au demarat o ancheta si incearca sa stabileasca daca sunt intrunite conditiile unui accident de munca.

O doctorita a murit dupa ce a fost impuscata de tatal vitreg

O doctorita a murit, dupa ce tatal sau vitreg a tras cinci focuri de arma asupra ei, potrivitbfmtv. com Incidentul a avut loc in oraselul francez Colmar, considerat a fifoarte linistit. At.

Accident teribil in Suceava. Un barbat a murit, dupa cea fost proiectat prin parbriz, iar fetita lui de 3 ani si sotia acestuia sunt in coma

Un accident cumplit s-a petrecut pe DN 2H, in Suceava, duminica. Un barbat, in varsta de 27 de ani, a murit dupa ce a fost proiectat prin parbriz, iar sotia sa si fiica lor, in.

Un elev a murit dupa ce un coleg i-a adaugat un aliment in mancare

Un elev, in varsta de 13 ani, a murit dupa ce un coleg i-a pus branza in sandvis, desi stia ca era alergic la acest aliment, potrivit metro. co. uk. Dupa ce a mancat, copilul a.

Doliu in lumea politica. A murit dupa ce s-a accidentat la petrecerea burlacilor

Un membru al Partidului Conservator din Marea Britanie s-a stins din viata dupa ce a stat mai multe zile in coma, potrivit stirileprotv. ro. Ben Davies urma sa se casatoreasca peste trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )