Libnet.ro
UNICEF

21:31

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova - Simona Halep 6-4, 6-4/ Victoria agresivitatii

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Maria Sharapova - Simona Halep 6-4, 6-4/ Victoria agresivitatii

Simona Halep nu a putut stopa suprematia Mariei Sharapova nici la a sasea strigare are 6-0 la meciurile directe), rusoaica castigand o partida intensa, dusa pana la epuizare fizica si cu lovituri desprinse din manualul de tenis. Dupa o ora si 54 de minute, Maria a avut castig de cauza, scor 6-4, 6-4. Ce a avut in plus Sharapova? Agresivitate si tarie de caracter in momentele cu adevarat importante, plus stiinta de a sti cum sa rupa ritmul adversarei atunci cand schimbul pare unul interminabil. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova castiga in trei seturi cu Agnieszka Radwanska

Chiar daca nu a mai jucat intr-un meci oficial de foarte mult timp, Maria Sharapova n-a uitat cum sa castige si s-a impus, duminica, in fata polonezei Agnieszka Radwanska in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie cu Agnieszka Radwanska, dupa un meci maraton

Maria Sharapova a castigat prima partida de la Turneul Campioanelor editia din 2015), rusoaica trecand, dupa o partida maraton, de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4. Meciul de la Singapore a durat doua ore si 49 de minute.

VIDEO Rezumat Simona Halep - Maria Sharapova

Iata rezumatul video publicat de WTA al meciului jucat marti in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, intre Simona Halep si Maria Sharapova, pierdut de romanca 6-4, 6-4. Cele mai frumoase mingi.

Turneul Campioanelor: cum se califica Simona Halep si cum mai poate pierde Sarapova semifinala

In ciuda esecului cu Maria Sarapova, Simona Halep este in continuare la mana ei, iar o victorie cu Radwanska in ultimul meci, la orice scor, o trimite in semifinale la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Maria Sarapova, victorie cu poloneza Agnieszka Radwanska, dupa un meci dramatic

Maria Sarapova, cap de serie 3, a invns-o pe Agnieszka Radwanska 5), scor 4-6, 6-3, 6-4, in cea de a doua partida a Turneului Campioanelor, de la Singapore. Rusoaica si poloneza au avut un meci foarte strans care a durat aproape 3 ore de joc.

Turneul Campioanelor: Radwanska, invinsa de Pennetta. Halep poate decide eliminarea polonezei

Agnieszka Radwanska, a cincea favorita, a pierdut si al doilea sau meci la Turneul Campioanelor si a ratat calificarea in semifinale. Poloneza a fost invinsa de italianca Flavia Pennetta 7), cu scorul de 7-6 5), 6-4, dupa o ora si 40 de minute de joc.

GAME cu GAME Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta a jucatmarti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta joaca marti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

Simona Halep: Maria Sharapova a meritat sa castige, o felicit. Pana la semifinale mai este meciul cu Radwanska

Simona Halep a contabilizat inca o infrangere in fata Mariei Sharapova, jucatoarea din Rusia conducand cu 6-0 la meciurile directe. Dupa partida de la Turneul Campioanelor 6-4, 6-4 pentru rusoaica), Simona a felicitat-o pe Masha: A meritat sa castige, nu a ratat, a avut niste lovituri incredibile.

UPDATE Calcule complicate: Cum poate ajunge Simona Halep in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep se poate califica in cel de-al treilea meci din grupein semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a pierdutcu Maria Sharapova. Calculele pot deveni complicate. Situatia grupelor de la Singapore este aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )