Libnet.ro
UNICEF

22:15

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie cu Agnieszka Radwanska, dupa un meci maraton

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie cu Agnieszka Radwanska, dupa un meci maraton

Maria Sharapova a castigat prima partida de la Turneul Campioanelor editia din 2015), rusoaica trecand, dupa o partida maraton, de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4. Meciul de la Singapore a durat doua ore si 49 de minute. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova castiga in trei seturi cu Agnieszka Radwanska

Chiar daca nu a mai jucat intr-un meci oficial de foarte mult timp, Maria Sharapova n-a uitat cum sa castige si s-a impus, duminica, in fata polonezei Agnieszka Radwanska in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Maria Sarapova, victorie cu poloneza Agnieszka Radwanska, dupa un meci dramatic

Maria Sarapova, cap de serie 3, a invns-o pe Agnieszka Radwanska 5), scor 4-6, 6-3, 6-4, in cea de a doua partida a Turneului Campioanelor, de la Singapore. Rusoaica si poloneza au avut un meci foarte strans care a durat aproape 3 ore de joc.

Turneul Campioanelor. Maria Sarapova, victorie cu Radwanska

Maria Sarapova, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, intr-un meci care a avut loc duminica, in runda I a Grupei Rosii, din care face parte si.

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor. Halep cu Sharapova in cea mai grea grupa posibila!

Primele emotii pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, vineri dupa ora 13:30, cand a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe. Meciurile debuteaza duminica.

Analiza: Simona Halep impotriva celor trei adversare din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor din acest an din postura de principala favorita, dupa ce lidera mondiala Serena Williams a declinat participarea. Chiar si asa, Halep trebuie sa puna in teren cel mai bun tenis al sau pentru a ajunge in semifinale.

Tablou complet la Turneul Campioanelor. Se cunoaste si ultima jucatoare calificata

Joi dupa-amiaza s-a completat tabloul de opt jucatoare care se vor infrunta in Singapore pentru cele 7 milioane de dolari cat insumeza fondul de premiere la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Lucie Safarova este ultima jucatoare calificata. Lista completa a celor 8

Lucie Safarova, locul 9 WTA, si-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor, pe ultima pozitie ramasa libera, dupa ce principala sa contracandidata, Carla Suarez Navarro 14 WTA), a fost eliminata de la Kremlin Cup.

LIVE SCORE Maria Sarapova - Agnieszka Radwanska: Rivalele Simonei Halep duc o lupta stransa. Singapore 2015

Maria Sarapova, cap de serie 3, si Agnieszka Radwanska 5) se vor intalni, duminica, dupa ora 13. 30, in cea de a doua partida de simplu din cadrul Turneului Campioanelor 2015, Singapore.

Turneul Campioanelor. Simona Halep: Nu am nimic de pierdut si nici asteptari

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, ca grupa in care va evolua la Turneul Campioanelor, cu Maria Sarapova, Flavia Pennetta si Agnieska Radwanska, este grea, dar a precizat ca isi doreste sa joace la cel mai bun nivel al sau si a spus ca nu are nimic de pierdut.

Simona Halep, prinsa intre Sarapova si Radwanska. Analiza Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor intr-o grupa, Rosie, foarte dificila, in care va avea doua mari adversare. Pe de alta parte este o grupa cu jucatoare care au multe slabiciuni, iar romanca ar trebui sa mizeze pe acest lucru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )