Libnet.ro
UNICEF

22:45

Turneul Campionilor: Cum arata cele doua grupe ale competitiei din O2 Arena

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Cum arata cele doua grupe ale competitiei din O2 Arena

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe de la Turneul Campionilor. Cap de serie numarul unu, Rafael Nadal va avea parte de dueluri cu Grigor Dimitrov, Dominic Thiem si David Goffin, in timp ce Roger Federer a nimerit intr-o grupa numai cu jucatori cu servicii puternice: Alexander Zverev, Marin Cilic si Jack Sock. Competitia din O2 Arena se va disputa in perioada 12-19 noiembrie 2017. continuă pe Hotnews

Cum arata grupele la Turneul Campionilor

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe la Turneul Campionilor de la Londra numite in onoarea a doi fosti mari campioni, Pete Sampras si Boris Becker.

Cum arata grupele la Turneul Campionilor. Tecau si-a aflat adversarii

Miercuri a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe la Turneul Campionilor de la Londra numite in onoarea a doi fosti mari campioni, Pete Sampras si Boris Becker.

VIDEO Cu fusta sus. Inedit, dar controversat! Cum s-au tras la sorti grupele la Turneul Campionilor Next Gen de la Milano

De azisi pana sambata, la Milano se disputa Turneul Campionilor NextGen, rezervat celor mai valorosi jucaori de pana in 21 de ani din circuitul masculin.

Se stiu toti jucatorii calificati la Turneul Campionilor de la Londra. Situatie inedita la competitia din acest an

Turneul Campionilor va incepe pe 12 noiembrie la Londra si va trage cortina peste sezonul 2017 din tenisul masculin.

Paris Masters: Jack Sock, castigatorul competitiei - Americanul si-a asigurat prezenta la Turneul Campionilor

Americanul Jack Sock 22 ATP si cap de serie numarul 16) a cucerit marele titlu al Masters-ului de la Paris, dupa ce l-a invins in ultimul act al competitiei pe sarbul Filip Krajinovic 77 ATP). Finala a fost una decisa in trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-1, dupa o ora si 59 de minute de joc. Gratiei acestei victorii, Jack Sock prinde ultimul loc in clasamentul pentru calificarea la Turneul Campionilor de la Londra 12-19 noiembrie).

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti. Timp de patru ore in fiecare zi cele doua schimburi se vor suprapune

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCIV) Bucuresti are deschise, incepand de luni, mai multe ghisee. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8. 00 si 19. 00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune pentru a reduce timpul de asteptare si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, scrie news. ro.

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti. Patru ore in fiecare zi cele doua schimburi se vor suprapune

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti are deschise, de luni, mai multe ghisee. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8. 00 si 19. 00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune pentru a reduce timpul de asteptare si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto.

Tecau a nimerit in Grupa mortii la Turneul Campionilor: stim meciurile intrecerii, atat la simplu, cat si la dublu

Daca luna octombrie i-a tinut pe romani in fata televizoarelor la meciurile jucate de Simona Halep la Turneul Campioanelor, acum, iubitorii tenisului vor fi alaturi de Horia Tecau 8 ATP la dublu).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )