Libnet.ro
UNICEF

01:06

Turul Frantei 2015: patru mari favoriti pentru tricoul galben. Turul incepe sambata din Olanda

Adevărul Adevărul,
Turul Frantei 2015: patru mari favoriti pentru tricoul galben. Turul incepe sambata din Olanda

A 102-a editie a Turului Frantei incepe sambata de la Utrecht Olanda), cu 198 ciclisti pe lista de start si patru mari favoriti care ies din pluton: Vincenzo Nibali, Alberto Contador, Nairo Quintana si Chris Froome. continuă pe Adevărul

Turul Frantei 2015 in cifre

Sambata va debuta la Utrecht a 102-a editie a Turului Frantei, cursa pe etape desfasurata pe distanta a trei saptamani si care propune cinci finaluri in catarare, 14 kilometri de contratimp individual si 13 kilometri de pavate care vor condimenta intrecerea.

Bonusuri de peste doua milioane de euro in etapele din Turul Frantei

Turul Frantei, cea mai importanta cursa ciclista din lume, inseamna si premii atractive dincolo de prestigiul oferit de participarea in grandisoasa intrecere pe doua roti din Hexagon. Cursa din acest an debuteaza, sambata 4 iulie, la Utrecht in Olanda.

GALERIE FOTO. 102 ani de istorie in Turul Frantei

Primul Tur al Frantei s-a desfasurat in anul 1903 si a presupus o cursa de cinci etape care s-a desfasurat intre 31 mai si 5 iulie. Startul s-a dat la Paris, iar finalurile de etapa au fost la Lyon, Marseille, Bordeaux si Nantes, pentru ca ultima etapa sa se incheie tot la Paris.

BACALAUREAT 2015. Liceenii se pregatesc pentru proba scrisa obligatorie: Istorie vs. Matematica. Vezi MODELELE de subiecte

Liceenii sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului. Elevii de la profilul uman au examenul la Istorie, iar cei de la real, la Matematica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )