Libnet.ro
UNICEF

13:30

TVR lanseaza, sambata, Telejurnalul pentru Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 TVR lanseaza, sambata, Telejurnalul pentru Republica Moldova

TVR lanseaza, sambata, Telejurnal Moldova, un program de stiri dedicat exclusiv telespectatorilor din Republica Moldova, anunta postul public de televiziune intr-un comunicat, precizand ca jurnalul de stiri va fi generalist si va cuprinde informatii din Romania si din Republica Moldova, relevante pentru telespectatorii moldoveni. continuă pe Hotnews

TVR lanseaza Telejurnalul pentru Republica Moldova

TVR lanseaza, azi, Telejurnal Moldova, un program de stiri generalist care va cuprinde informatii din Romania si din Republica Moldova, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

TVR si-a deschis o filiala in Republica Moldova

Televiziunea Romana are o filiala in Republica Moldova, care va desfasura activitati de radio si televiziune, emisie, producere si difuzare a programelor, publicitate si productie de filme cinematografice si video.

Ce achizitii a facut deja TVR din fonduri bugetare pentru transmisia TV in Republica Moldova

TVR a anuntat vineri ca si-a deschis filiala in Republica Moldova, la cateva zile dupa ce Guvernul a adoptat, un act normativ ce permite Televiziunii publice sa efectueze plati in avans de pana la 100% din fonduri publice pentru producerea si difuzarea emisiunilor de televiziune in strainatate in limba romana, cat si pentru amenajarea spatiilor de productie si emisie ale posturilor sale de televiziune din strainatate. Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice arata ca TVR a atribuit deja din fonduri bugetare doua contracte in aceasta luna pentru achizitia de echipamente necesare transmisiei TVR in Republica Moldova.

Unde si cum se poate vota in Republica Moldova la alegerile prezidentiale din Romania. Lista cu adresele sectiilor de votare

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a anuntat ca in Republica Moldova vor fi deschise 21 de sectii de votare pentru cetatenii romani din aceasta tara. in Chisinau vor exista patru sectii de votare, restul de 17 sectii de votare gasindu-se in principalele orase ale Republicii Moldova.

Profesorii din Republica Moldova organizeaza noi proteste pentru majorarea salariilor cu 10%

Mai multi profesori au venit astazi in fata Guvernului Republicii Moldova pentru a cere dreptate. La initiativa Sindicatelor, profesorii Universitatii Pedagogice Ion Creanga, Universitatii de Stat din Republica MoldovaUSM), precum si cei de la Universitatea TehnicaUTM) si Academia de Studii EconomiceASEM) au organizat un nou protest, cu scopul de a obtine o majorare de 10% a salariului.

Uniforme noi pentru gardienii inchisorilor din Republica Moldova. Administratia inchisorilor isi schimba numele si imaginea

In Republica Moldova sistemul administratiei penitenciare va fi reorganizat. Astfel, Departamentul Institutii Penitenciare, in subdiviziunea caruia sunt subordonate inchisorile, va fi redenumit- Administratia Nationala a Penitenciarelor, iar angajatii vor purta uniforme noi.

Republica Moldova va primi 10 milioane de euro pentru modernizarea sistemului termoenergetic din Balti

Republica Moldova va primi un imprumut de sapte milioane de euro, cu un potential grant de trei milioane euro din parte Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), in vederea modernizarea sistemului centralizat de termoficare al municipiului Balti.

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la .

Belarusul suspenda importurile din porc provenind din Republica Moldova

Belarusul a dispus interzicerea temporara a importurilor de carne si produse din porc din Republica Moldova si Muntenegru, incepand de la 1 noiembrie, anunta Ministerul Alimentatiei de la Minsk, citat de agentia oficiala BelTa.

Republica Moldova este azi in doliu national, in memoria jurnalistului Constantin Tanase

Azi este zi de doliu national in Republica Moldova, dupa disparitia fulgeratoare a jurnalistului si filologului de la Chisinau, Constantin Tanase. Presedintele tarii a decretat ca in ziua de 1 noiembrie toate drapelele din cel de-al doilea stat romanesc sa fie coborate in berna.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )