Libnet.ro
UNICEF

14:45

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

B1 B1,
Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu. continuă pe B1

Twitter, pierdere de 132 mil. dolari, de 5 ori mai mare fata de anul trecut

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare fata de pierderea din perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori.

BDY Invest a vandut locuinte de peste 3 milioane de euro, in primul trimestru din 2014

Dezvoltatorul imobiliar BDY Invest, detinut de fondul de investitii finlandez Ahlstrom Capital continua constructiile in ansamblurile rezidentiale Scandinavia si Fortuna soseaua Alexandriei), dupa incasari de peste 3 milioane de euro in primele trei luni ale anului current, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Peste 23 milioane de lei, valoarea pagubelor dupa ploile de zilele trecute

Din cauza precipitatiilor abundente din ultimele saptamani, in 43 de localitati din judetul Valcea s-au inregistrat alunecari de teren si inundatii. Potrivit evaluarii realizate de Prefectura Valcea, valoarea totala a pagubelor depaseste 23 de milioane de lei.

Industria jocurilor slot machine si a pariurilor in cota fixa a generat peste 700 milioane de euro din PIB

Industria jocurilor de tip slot machine si a pariurilor in cota fixa a generat in anul 2012, in mod direct sau indirect, 709 milioane euro din PIB-ul Romaniei, creand 38. 500 locuri de munca si o contributie la bugetul de stat de 333 milioane Euro sub forma de taxe si impozite, arata un studiu efectuat de PwC PricewaterhouseCoopers) Romania, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )