Libnet.ro
UNICEF

22:15

Uber plateste 245 DE MILIOANE DE DOLARI pentru a scapa de unul dintre cele mai DIFICILE litigii

B1 B1,
Uber plateste 245 DE MILIOANE DE DOLARI pentru a scapa de unul dintre cele mai DIFICILE litigii

Uber Technologies va plati nu mai putin de 245 de milioane de dolari pentru a inchide un litigiu legat de secretele comerciale, pe care l-a avut cu Waymo, divizia de vehicule autonome a Alphabet. Practic, Waymo va . continuă pe B1

DOCUMENT Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Anul trecut a alocat 20 milioane lei

Primaria Sector 1 vrea sa aloce inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare ce se afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu local. In 2017, Primaria Sectorului 1 a alocat 20 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Facebook ofera finantari de pana la 10 milioane dolari celor care creeaza comunitati pe reteaua de socializare

Facebook a anuntat lansarea Leadership Program, o initiativa globala prin care ofera finantari celor care construiesc comunitati pe reteaua de socializare. Prin acest proiect compania americana vrea sa ofere granturi de pana la 10 milioane de dolari catre administratorii acelor comunitati. Iata cateva exemple dintre cele mai interesante comunitati, nominalizate de Facebook. Si vezi cum se pot obtine aceste finantari.

Un gigantul bancar a fost obligat sa plateasca 369 milioane dolari. Care este motivul

Divizia americana a bancii olandeze Rabobank va fi obligata sa plateasca 369 milioane de dolari autoritatilor dupa ce a recunoscut ca a ascuns informatii de anchetatori. Banca a participat la o schema de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )