Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008/ Orasul Sviatoghirsk, eliberat de separatisti

Hotnews Hotnews,
 Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008/ Orasul Sviatoghirsk, eliberat de separatisti

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Ministerul ucrainean de Interne a anuntat miercuri ca a eliberat de separatisti orasul Sviatoghirsk. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura. 14: UE cere Rusiei sa-si foloseasca influenta asupra gruparilor separatiste pentru incetarea rapirilor si asasinatelor in estul Ucrainei13. 05: Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ca in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008. 02: Austria nu vrea sanctiuni suplimentare pentru Rusia, motivind ca ar tensiona si mult situatia.

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura.

Rusia insista ca Ucraina sa retraga armata din estul tarii

Rusia insista ca autoritatile ucrainene sa retraga trupele din estul Ucrainei, unde a fost reluata operatiunea antiterorista contra separatistilor prorusi, anunta Ministerul rus de Externe, citat de AFP, conform Mediafax.

Rusia insista ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei

Federatia Rusa insita ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei, unde a fost reluata operatiunea antiterorista contra separatistilor prorusi, anunta Ministerul rus de Externe, citat.

Kievul ataca RUSIA: Avem DOVEZI clare. Kremlinul, implicat in revoltele din estul Ucrainei

Guvernul de la Kiev sustine ca are dovezi ca militarii rusi sunt implicati in revoltele separatiste din estul Ucrainei. Serviciile ucrainene au trimis tarilor occidentale fotografii ale unor rebeli care par.

Ianukovici cere retragerea fortelor armate ucrainiene din estul tarii pentru a evita o baie de sange

Kiev-ul trebuie sa isi retraga toate fortele armate din estul tarii pentru a evita o baie de sange, a declarat, luni, presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici. Data fiind agravarea brusca a.

O grupare terorista din Mali anunta moartea unui ostatic francez

Un cetatean francez tinut ostatic in vestul statului Mali de un an si jumatate a murit, anunta gruparea terorista Miscarea pentru Monoteism si Jihad in Africa de Vest Mujao). Francezul Gilberto Rodrigues.

O grupare terorista din Mali anunta moartea unui ostatic francez

Un cetatean francez tinut ostatic in vestul statului Mali de un an si jumatate a murit, anunta gruparea terorista Miscarea pentru Monoteism si Jihad in Africa de Vest Mujao).

Un lider separatist din estul Ucrainei cere interventia Rusiei

Primarul autoproclamat prorus din orasul Slaviansk, unul dintre fiefurile separatistilor in estul Ucrainei, a cerut interventia Rusiei pentru protejarea insurgentilor de nationalistii ucraineni. Potrivit lui.

Rusia, INDIGNATA de un atac armat din estul UCRAINEI

Rusia s-a declarat duminica indignata fata de atacul armat sangeros comis in estul Ucrainei, o zona afectata de o insurectie prorusa, denuntand o provocare din partea nationalistilor ucraineni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )