Libnet.ro
UNICEF

16:00

UDMR nu a votat hotararea CL privind reteaua scolara din Targu Mures pentru 2017-2018

Antena3 Antena3,
UDMR nu a votat hotararea CL privind reteaua scolara din Targu Mures pentru 2017-2018

Grupul UDMR din cadrul Consiliului Local Targu Mures a anuntat, joi, ca nu a votat proiectul de hotarare care finalizeaza reteaua scolara pentru anul 2017-2018, intrucat in acesta nu. continuă pe Antena3

Ce s-a ales de conacul din Targu Jiu in care s-a nascut Sergiu Nicolaescu

Actorul, regizorul si scenaristul Sergiu Nicolaescu s-a nascut intr-un conac din Targu Jiu, la data de 13 aprilie 1930. Tatal sau, Pantelimon Nicolaescu, era angajat ca inginer la o unitate de.

Coloana Infinitului, opera lui Constantin Brancusi din Targu Jiu, vandalizata de o copila de 12 ani sub privirile parintilor (FOTO)

Coloana Infinitului, una dintre cele mai apreciate opere ale lui Constantin Brancusi, a fost vandalizata duminica de o copila de 12 ani. Cu toate ca o firma specializata din Targu Jiu sta de paza.

Cererea hackerului Guccifer privind contopirea pedepselor din SUA si Romania, respinsa de Tribunalul Arad

Cererea hackerului roman Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, privind contopirea pedepsei aplicate de instanta americana cu pedeapsa aplicata de instanta din Romania a fost respinsa, marti, de Tribunalul Arad. Astfel, el are de executat 11 ani si patru luni de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )