Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Ultimul interviu pe care marea actrita Stela Popescu l-a dat a fost in emisiunea Guess my age, care va fi lansata pe 30 noiembrie. Actrita a vorbit despre viata si felul cum i-a. continuă pe Antena3

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Se pare ca actrita ar fi fost gasita joi dupa-amiaza fara suflarein curtea locuintei sale. Desi avea 81 de.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

Unde va fi inmormantata Stela Popescu

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei. A fost un om.

Draga Olteanu Matei, in stare de soc: Stela Popescu a fost un om tare. Numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat

Actrita Stela Popescu, in varsta de 82 de ani, a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD.

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )