Libnet.ro
UNICEF

22:30

Una dintre cele mai dorite femei din lume, din nou libera

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai dorite femei din lume, din nou libera

Monica Bellucci si Vincent Cassel au decis sa puna capat mariajului lor, dupa 14 ani de casnicie. continuă pe Antena3

Faze Tari: Alerta nationala in Venezuela: presedintele cere arestarea gastilor care fura parul femeilor; Ce a rasarit in mijlocul desertului: imagini spectaculoase cu una dintre cele mai extravagante constructii din lume; Prima fotografie cu planeta Pama

Porumbeii Zombie din Moscova au starnit panica in randul locuitorilor. Cum se comporta pasarile. Locuitorii din Moscova sunt ingrijorati de comportamentul bizar al unor porumbei, pe care ii numesc zombie. Locuitorii spun ca. Incredibil! S-a tatuat cu freza dentistului. Mathew Whelan 33 de ani) este cel mai tatuat om din Marea Britanie. Este atat de obsedat de tatuaje, incat si-a pictat aproape tot corpul, chiar si cu freza dentistului, pentru a-si cresta fata.

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

Jamie Oliver critica familiile sarace: in 7 cazuri din 10, cele mai sarace familii din Marea Britanie aleg cea mai scumpa varianta sa se hraneasca

Celebrul bucatar Jamie Oliver critica familiile sarace care, in opinia sa, cheltuiesc banii pe mancare scumpa in loc sa gateasca acasa, relateaza Huffington Post. in sapte cazuri din 10, cele mai.

Program Festival George Enescu - Duminica, 22 septembrie

Laudata pentru virtuozitatea si sensibilitatea profunda Financial Times), Lisa Batiashvili e una dintre cele mai cautate violoniste din lume. in ultima duminica a festivalului, celebra violonista va concerta alaturi de Orchestra Regala Concertgebouw si va canta pe o vioara Stradivarius ex-Joachim, din 1715, imprumutata de Fundatia Nippon Music.

Program Festival George Enescu -Sambata, 21 septembrie

Orchestra Regala Concertgebouw este cotata drept una dintre cele mai bune orchestre din lume. Criticii i-au laudat dintotdeauna sunetul unic: sectiunea de corzi a orchestrei este catifelata, sunetul instrumentelor de suflat din alama e de aur, al celor din lemn deosebit de personal, iar instrumentele de percutie au o reputatie internationala.

Cat de periculoasa este bacteria Helicobacter Pylori? Dr. Alina Bondoc, medic specialist gastroenterolog, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 14.00

Bacteria Helicobacter Pylori, care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, este una dintre cele mai raspandite bacterii din lume. Care sunt investigatiile prin care o putem depista? Ce simptome prezinta infectia cu Helicobacter Pylori? Care sunt riscurile acesteia? Cum se trateaza efficient? Dr. Alina Bondoc, medic specialist gastroenterologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri de la ora 14. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

VIDEO INTERVIU Cat de periculoasa este bacteria Helicobacter Pylori? Dr. Alina Bondoc, medic specialist gastroenterolog, a discutat online cu cititorii

Bacteria Helicobacter Pylori, care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, este una dintre cele mai raspandite bacterii din lume. Care sunt investigatiile prin care o putem depista? Ce simptome prezinta infectia cu Helicobacter Pylori? Care sunt riscurile acesteia? Cum se trateaza efficient? Dr. Alina Bondoc, medic specialist gastroenterologie, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a adresa intrebari medicului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )