Libnet.ro
UNICEF

20:45

Una dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura: aproape 2.000 de fermieri au depus cereri pentru cei 3.000 de euro oferiti de stat

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura: aproape 2.000 de fermieri au depus cereri pentru cei 3.000 de euro oferiti de stat

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca au fost demarate deja platile pentru unul dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura, pentru care s-au inscris, deocamdata, aproape 2. 000 de fermieri. continuă pe Adevărul

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

13.000 de romani risca sa-si piarda locurile de munca. in ce situatie se afla una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii energetice de stat, cu circa 13. 000 de angajati, se afla in mare dificultate financiara, inregistrand, la finele anului trecut piederi de 1,13 miliarde de lei, ceea ce indica existenta unei incertitudini semnificative cu privire la capacitatea societatii de a-si continua activitatea.

Apple iNCHIDE una dintre cele mai faimoase aplicatii! Utilizatorii sunt DISPERATI

ITunes, aplicatia muzicala a Apple va fi desfiintata. Functiile ei vor fi preluate de alte aplicatii, strategia companiei americane fiind in schimbare.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, de pana acum

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a publica un top 10 cu cele mai rapide telefoane disponibile pe piata la ora actuala. Clasamentul de mai jos surprinde situatia la finele lunii.

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Apple inchide curand iTunes, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ale companiei

Apple va renunta in cateva zile la iTunes, brand creat acum 18 ani. Este inca o dovada despre cat de mult s-a schimbat internetul, dar si industria muzicala in ultimii ani. Functiile iTunes vor fi preluate de mai multe aplicatii, strategia Apple fiind in schimbare.

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

Cum sa obtii o cultura de soia de calitate - ce trebuie sa stie orice fermier

Soia este una dintre cele mai importante culturi din Romania, fiind folosita cu precadere in alimentatie, dar si ca planta furajera pentru animale sau ca materie prima in diferite industrii. De altfel, tara noastra este unul dintre cei mai importanti.

Dancila, in fata delegatiei FMI: Romania are una dintre cele mai mici datorii publice guvernamentale din UE / Premierul a avut numai cuvinte de lauda despre mersul economiei romanesti

Premierul Viorica Dancila a declarat, in timpul intalnirii cu delegatia FMI, ca Romania are una dintre cele mai mici datorii publice guvernamentale din Uniunea Europeana. Delegatia FMI a ajuns joi, la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )