Libnet.ro
UNICEF

23:00

Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

B1 B1,
Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

Una dintre cele mai importante consiliere ale lui Hillary Clinton, camndidatul democrat la presedintia SUA, divorteaaza de sotul sau, implicat intr-un scandal sexual, informeaza Reuters. Huma Abedin a. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. Leonardo DiCaprio si-a anulat strangerea de fonduri pentru Hillary Clinton, dupa ce a intrat in atentia FBI

Leonardo DiCaprio si-a anulat strangerea de fonduri pentru candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton. Actorul american a luat aceasta decizie dupa ce a fost interogat de agenti ai FBI, care ancheteaza o eventuala implicare a sa intr-unul dintre cele mai mari scandaluri financiare ale secolului, relateaza cotidianul elvetian Le Temps.

Controversa in SUA. Actorul Leonardo diCaprio, implicat intr-un scandal financiar, anuleaza strangerea de fonduri pentru Hillary Clinton

Actorul Leonardo DiCaprio ar fi implicat intr-unul din cele mai mari scandaluri financiare ale secolului, conform dezvaluirilor din cotidianul elvetian Le Temps, preluat de 7sur7. be. in urma controversei, el a anulat o strangere de fonduri pentru Hillary Clinton, candidata la presedintia Statelor Unite, scrie Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump, instruiti pe probleme de politica externa si securitate nationala

Candidata Partidului Democrat la presedintia Statelor Unite, Hillary Clinton, a primit sambata primele informatii privind securitatea nationala dupa acceptarea nominalizarii luna trecuta. Si candidatului republican, Donald Trump, i s-a facut recent un instructaj similar de catre oficiali din sistemul de informatii al SUA.

George Copos, la DNA, pentru ca ar fi plagiat una dintre cartile scrise in inchisoare (VIDEO)

Fostul finantator al echipei de fotbal Rapid, George Copos, a ajuns in cursul diminetii de marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit B1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi plagiat una dintre.

Audieri in cazul Colectiv: Una dintre victimile clubului groazei, parte civila in dosarul tragediei (VIDEO)

Procurorii DNA au reluat audierile in cazul Colectiv. Printre audiati a fost si Marian Leustean, unul dintre raniti, care a anuntat ca se constituie parte civila in dosarul tragediei din 30 octombrie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )