Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unde plecam din tara: topul celor mai bune tari pentru emigrare

Adevărul Adevărul,
Unde plecam din tara: topul celor mai bune tari pentru emigrare

Elvetia este tara in care emigrantii au parte cele mai bune conditii de trai, potrivit unui studiu. Cea mai proasta optiune este Egiptul, tara in care calitatea vietii emigrantilor este foarte scazuta. continuă pe Adevărul

Tara noastra, in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, realizat de Lonely Planet

Unul dintre cele mai puternice ghiduri turistice din lume, Lonely Planet, plaseaza Romania in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, prin prisma raportului oferta turistica - pret, potrivit Departamentului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Romania se afla pe locul trei in topul celor mai mici datorii guvernamentale din Uniunea Europeana

Romania se afla pe locul trei in topul celor mai mici datorii din Uniunea Europeana, dupa ce, din imprumutul de urgenta din 2009, de 20 miliarde euro, statul mai are de returnat 9 miliarde euro, relateaza.

One Direction, Daniel Radcliffe si Robert Pattinson, in topul celor mai bogati artisti britanici tineri

Membrii grupului pop One Direction ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti britanici in varsta de pana la 30 de ani, cu o avere estimata la 77,5 milioane de lire sterline 97,8 milioane euro), potrivit unui clasament intocmit de revista Heat. Pe urmatoarele locuri vin actorii Daniel Radcliffe si Robert Pattison.

Romania, locul 3 in topul celor mai dinamice companii din ITC

Tara noastra a se claseaza pe locul 3 din punct de vedere al celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 - 2013, conform unui top intocmit de Deloitte.

Romania, pe locul 9 in topul celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015 al ghidului Lonely Planet

Romania ocupa locul al noualea in Topul 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet, transmite Mediafax.

Romania, pe locul 9 in topul celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

Romania ocupa locul al noualea in Topul 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, intocmit de editorii ghidului de calatorii Lonely Planet.

REVISTA BLOGURILOR: Topul celor mai cretine videoclipuri

Zoso face un comentariu scurt si al obiect despre taxele din Romania. Chinezu vrea sa faca un top al celor mai cretine videoclipuri. Cristian Florea prezinta aplicatia care rezolva probleme de matematica. Tot pe acelasi blog aflam cum putem deveni putin mai productivi. Iar Adrian Georgescu vorbeste despre domnul Il Luce.

FOTO Cimitirul Vesel de la Sapanta, in topul celor mai frumoase cimitire din lume

ICimitirul Vesel din Sapanta ocupa locul al treilea intr-un clasament al celor mai frumoase cimitire din lume alcatuit de revista TravelLeisure, fiind considerat o adevarata opera de arta.

Romania ocupa pozitia a noua in topul celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

Romania se afla pe pozitia a noua in Top 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife si oferta turistica, ce a fost intocmit de editorii ghidului de.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )