Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unii retaileri inchid astazi magazinele mai devreme pentru a modifica preturile in linie cu reducerea TVA la alimente

Adevărul Adevărul,
Unii retaileri inchid astazi magazinele mai devreme pentru a modifica preturile in linie cu reducerea TVA la alimente

Unii reteileri au decis sa reduca astazi programul magazinelor pentru a putea ajusta preturile afisate pentru alimente pana luni dimineata, 1 iunie, data la care intra in vigoare reducerea TVA de la 24% la 9% pentru produsele alimentare, inclusiv bauturi cu exceptia bauturilor alcoolice) destinate consumului uman si animal, animale si pasari vii din specii domestice, seminte, plante si ingrediente utilizate in prepararea alimentelor. continuă pe Adevărul

Unii retaileri inchid astazi magazinele mai devreme pentru modifica preturile in linie cu reducerea TVA la alimente

Unii reteileri au decis sa reduca astazi programul magazinelor pentru a putea ajusta preturile afisate pentru alimente pana luni dimineata, 1 iunie, data la care intra in vigoare reducerea TVA de la 24% la 9% pentru produsele alimentare, inclusiv bauturi cu exceptia bauturilor alcoolice) destinate consumului uman si animal, animale si pasari vii din specii domestice, seminte, plante si ingrediente utilizate in prepararea alimentelor.

Vara reducerilor pe Steam incepe mai devreme

Dupa ce in 2014 Steam Summer Sale a inceput pe 14 iunie, anul acesta se pare ca vara reducerilor va porni cu cateva zile mai devreme. Prin amalgamul de activitati pe care multi dintre voi le desfasoara vara, in unele cazuri, gamingul ocupa o pozitie destul de importanta in piramida nevoilor. Pentru a facilita aceasta [] Vara reducerilor pe Steam incepe mai devreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )