Libnet.ro
UNICEF

01:06

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

B1 B1,
Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat, sambata, pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina,. continuă pe B1

UE sanctioneaza sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat sambata pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit.

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor ruse de informatii

Directorul Serviciului Federal rus de Securitate FSB, fost KGB), Aleksandr Bortnikov, si seful Serviciului de Informatii Externe SVR), Mihail Fradkov, fost prim-ministru, figureaza pe lista celor 15 persoane sanctionate vineri de Uniunea Europeana, care a fost publicata sambata dimineata in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. in afara de cele 15 peroane sanctionate, pe lista mai apar si 18 entitati comerciale.

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor de informatii ruse

Directorul Serviciului Federal rus de Securitate FSB, fost KGB), Aleksandr Bortnikov, si seful Serviciului de Informatii Externe SVR), Mihail Fradkov, fost prim-ministru, figureaza pe lista celor 15 persoane sanctionate vineri de Uniunea Europeana in legatura cu situatia din Ucraina, lista publicata sambata dimineata in Jurnalul Oficial al UE.

UE ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit Jurnalului oficial al UE, relateaza AFP, scrie.

Criza din Ucraina: UE sanctioneaza sefii serviciilor de informatii rusesti

Uniunea Europeana a sanctionat sambata sefii serviciilor de informatii rusesti si mai multi responsabili ai Consiliului de Securitate pentru implicare lor in criza ucraineana, transmite AFP, citand jurnalul oficial al UE.

UPDATE Criza din Ucraina: UE sanctioneaza sefii serviciilor de informatii rusesti/ Reactia Rusiei: Sanctiunile risca sa puna capat cooperarii in domeniul securitatii

Uniunea Europeana a sanctionat sambata sefii serviciilor de informatii rusesti si mai multi responsabili ai Consiliului de Securitate pentru implicare lor in criza ucraineana, transmite AFP, citand jurnalul oficial al UE. UPDATE Moscova a amenintat sambata ca noile sanctiuni UE risca sa puna capat oricarei cooperari in domeniul securitatii.

Ucraina: UE ii sanctioneaza pe sefii serviciilor de informatii ruse

Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei FSB), Aleksandr Bortnikov, and si and seful Serviciului de Informa and tii Externe SVR), Mihail Fradkov, fost prim-ministru, se numara printre cele 15 persoane sanc and tionate ieri de Uniunea Europeana ca urmare a razboiului din estul Ucrainei, lista publicata in aceasta diminea and ta in Jurnalul Oficial al UE, informeaza Interfax.

Sefii serviciilor secrete ruse, adaugati pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana

Sefii serviciilor de informatii ruse sunt pe lista celor 15 noi oficiali rusi sanctionati de Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana nu permite Elvetiei sa renegocieze Acordului de libera circulatie pentru persoane

Uniunea Europeana a refuzat de curand cererea autoritatilor de la Berna privind renegocierea Acordului de libera circulatie a persoanelor, masura prin care Elvetia doreste sa limiteze imigratia, relateaza AFP.

Uniunea Europeana nu permite Elvetiei sa renegocieze Acordul de libera circulatie pentru persoane

Uniunea Europeana a refuzat de curand cererea autoritatilor de la Berna privind renegocierea Acordului de libera circulatie a persoanelor, masura prin care Elvetia doreste sa limiteze imigratia, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )