Libnet.ro
UNICEF

06:45

UNPR ameninta cu iesirea de la guvernare daca se modifica pe ascuns Codul Penal (VIDEO)

B1 B1,
UNPR ameninta cu iesirea de la guvernare daca se modifica pe ascuns Codul Penal (VIDEO)

Liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe ascuns Codul Penal in Parlament, informeaza B1 TV. Afirmatia vice prim-ministrului pe probleme de securitate nationala. continuă pe B1

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal:I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. Pe noi ne pierd de parteneri

Liderul UNPR Gabriel Oprea a amenintat cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament si spune ca i-a transmis si premierului Victor Ponta si PSD-ului acest lucru.

Gabriel Oprea spune ca se retrage de la guvernare daca se modifica pe furis Codul Penal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.

UNPR se retrage de la guvernare daca PSD modifica &171;pe furis &187; Codul Penal

Gabriel Oprea, liderul UNPR, ameninta cu retragerea de la guvernare, in cazul in care PSD va modifica pe furis Codul Penal in Parlament. in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani de la ProTV, domnia sa a mentionat ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre acest subiect, dupa cum relateaza Hotnews.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )