Libnet.ro
UNICEF

23:01

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti vizuali din lume, Vhils, l-a reprezentat la Bucuresti pe Brancusi pe zidul UNArte

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai cunoscuti artisti vizuali din lume, Vhils, l-a reprezentat la Bucuresti pe Brancusi pe zidul UNArte

Artistul portughez Alexandre Farto, cunoscut ca Vhils, a realizat pe unul dintre peretii Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti UNArte) un portret urias al lui Constantin Brancusi, la initiativa organizatiei DU-NE. continuă pe Adevărul

FOTO Unul dintre cei mai cunoscuti artisti vizuali din lume,Vhils, a realizat portretul lui Brancusi pe zidul facultatii de arte din Bucuresti

Artistul portughez Vhils, pe numele sau Alexandre Farto, a realizat un portret urias al lui Constantin Brancusi pe unul dintre peretii Universitatii Nationale de Arte UNArte) din Bucuresti, la initiativa organizatiei DU-NE. Artistul si-a mai lasat amprenta pe zidurile Fabricii de Pensule din Cluj si inTimisoara, la Filarmonica Banatului.

Zilele Filmului German: seara dedicata lui Fritz Lang, unul dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor

Regizorul Fritz Lang va fi celebrat luni, 7 noiembrie, in cadrul celei de-a unsprezecea editii a festivalului Zilele Filmului German, care se desfasoara la Cinemateca Eforie din Bucuresti, unde vor fi proiectate filmele Fritz Lang, in regia lui Gordian Maugg si M: un oras isi cauta ucigasul, regizat de Fritz Lang.

CTP demareaza costructia unei noi cladiri in proiectul CTPark din Capitala: investitia se ridica la 35 mil. euro

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori imobiliari, activi pe segmentul spatiilor logistice, a demarat lucrarile pentru o noua cladire in CTPark Bucharest West, proiectul urmand sa ocupe o suprafata de 60. 000 mp, iar investitia in.

Dupa afaceri de milioane de euro, profituri mari si salarii mizere, compania japoneza Fujikura vizeaza Republica Moldova: 6.000 de angajati din Cluj ar putea ramane fara slujbe

Unul dintre cei mai mari angajatori ai judetului, compania Fujikura Atomotive Romania SRL din Cluj, planuieste sa se retraga din tara noastra. Dupa ce a facut afaceri de milioane de euro, cu profituri.

Van Persie a scapat ca prin urechile acului sa ramana fara un ochi (video)

Unul dintre cei mai cunoscuti internationali olandezi, Robin van Persie, a suferit duminica seara, in campionatul Turciei, o accidentare la ochi.

TRANZACTIE RECORD. Unul dintre cele mai puternice fonduri de investitii preia dezvoltatorul de proiecte logistice P3 cu peste 2 MLD. euro

P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari proprietari, dezvoltatori si administratori de active logistice la nivel pan-european, cu o prezenta importanta si in Romania, a fost preluat GIC, fondul suveran al statului Singapore, care a semnat un acord.

Sfantul temnitelor comuniste a implinit 95 de ani. Mina Dobzeu, duhovnicul care l-a infruntat pe Ceausescu, este orb si nu se mai poate deplasa

Intr-o chilie saracacioasa din curtea Manastirii Sf. Apostoli Petru si Pavel din Husi isi traieste ultimii ani din viata unul dintre cei mai iubiti duhovnici ai Romaniei: Mina Dobzeu, duhovnicul care l-a infruntat pe Ceausescu, considerat un simbol al credintei adevarate.

Andy Murray: Sunt mandru ca am ajuns numarul 1. Era unul dintre obiectivele mele din ultimii ani

Calificat in finala turneului Masters de la Paris, Andy Murray va deveni, incepand de luni, numarul unu mondial. Murray este primul britanic care ocupa prima pozitie in clasamentul ATP si al 26-lea lider din Era Open. Ultimele luni au fost cele mai bune din cariera mea si sunt mandru ca am ajuns numarul 1. Era unul dintre obiectivele mele din ultimii ani, a punctat Murray.

Fiul lui Hagi, in TOPUL CELOR MAI PROST PLATITI jucatori din Serie A! Cat castiga Ianis la doar 18 ani

Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi, se afla in topul celor mai prost platiti fotbalisti din Serie A, cu 90. 000 de euro anual, tot atat cat castiga in Peninsula un broker sau un director de.

Cum s-au grabit alesii locali sa recupereze prejudiciul din dosarul in care este inculpat milionarul Viorel Rusu. Hotararea, contestata de IPJ Bacau

Controversatul milionar Viorel Rusu, unul dintre cei mai influenti afaceristi din Moldova, este inculpat si trimis in judecata la Tribunalul Bacau, iar dosarul este inca la camera preliminara. El este acuzat, dupa ce a vandut patru apartamente ale MAI, de fals in declaratii si spalare de bani. Consiliul Local Bacau s-a grabit sa recupereze prejudiciul creat de acesta, dar decizia, considerata ilegala, a fost atacata in contencios de IPJ Bacau.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )