Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct. continuă pe Adevărul

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Sticla sparta face arta, in cazul unuia dintre cei mai creativi artisti

Nu toate tentativele de a crea o lucrare artistica originala sunt incununate de succes, dar creatiile lui Simon Berger sunt iesite din comun in cel mai placut mod cu putinta. Daca te uiti de aproape la un tablou al artistului elvetian Simon Berger, ai crede ca este o manifestare de vandalism. Cineva a vrut sa .

Nata Lee, cea mai sexy fana a boxului

In varsta de 20 de ani, modelul rus Nata Lee este unul dintre cei mai sexy DJ din lume. Nu multa lum.

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

Faze tari: Oamenii de stiinta au dresat sobolanii sa conduca masini ca sa ajunga la mancare; Cum arata noua cea mai frumoasa fetita din lume. Viseaza sa devina fotbalista

Un barbat care a aruncat cu pisica intr-un politist risca cinci ani de inchisoare. Pe 4 octombrie 2018, Gennady Shcherbakov, un rus in varsta de 59 de ani, a baut strasnic si. Si-a ridicat tricoul in timpul unui meci, dar acum trebuie sa plateasca o suma uriasa. Julia Rose, Lauren Summer si Kayla Lauren au ajuns in centrul atentiei, dupa ce.

FOTO VIDEO O macara a cazut peste o masina in mers, in centrul Capitalei. Un barbat a fost ranit grav, fiind scos cu greutate din autoturism - UPDATE

O macara de mare tonaj a cazut peste o masina aflata in mers, in care erau patru persoane, incidentul avand loc pe o strada din centrul Bucurestiului. Un barbat a ramas incarcerat, pompierii intervenind pentru a-l scoate din autoturism. Imaginile de la fata locului arata ca pe macara este numele companiei de constructii Apolodor, unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul demolarilor, potrivit prezentarii de pe pagina de internet a firmei. UPDATE Primaria Capitalei: ISC si ISCIR fac verificari in cazul macaralei cazute pe masina.

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si.

Povestea lui Tiberiu Bosutar, cel mai vocal contestatar al mafiei lemnului: Tata, mama, prieteni si colegi incercau sa-mi explice ca nu este corect ce fac

Tiberiu Bosutar este unul dintre cei mai ferventi activisti civici implicati in salvarea padurilor din Romania si munceste singur de cativa ani, in anonimat, pentru probarea furtului masiv de lemne din padurile Sucevei.

TRAIAN BASESCU: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi, iar daca Guvernul nu primeste un vot de investitura, Orban devine vinovatul de serviciu, iar marsul triumfal al lui Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni va trece de la regimul de croaziera la viteza de siguranta pe un drum forestier.

IN UNGARIA, Unul dintre reactoarele centralei nucleare de la Paks a fost inchis

Unul dintre cele patru reactoare ale centralei nucleare de la Paks, din Ungaria, a fost inchis ieri, cand a pornit un mecanism automat de aparare, se arata intr-un comunicat al unitatii, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )