Libnet.ro
UNICEF

14:16

Unul dintre cele mai frumoase castele nobiliare din Transilvania, restaurat si introdus in circuitul turistic de o universitate clujeana

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai frumoase castele nobiliare din Transilvania, restaurat si introdus in circuitul turistic de o universitate clujeana

Universitatea Babes-Bolyai se pregateste sa restaureze unul dintre cele mai frumoase castele din Bistrita-Nasaud. Lucrarile se vor realiza din fonduri europene si includ si un motel cu 70 de locuri si chiar un teren de golf. continuă pe Adevărul

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

Constanta: Fum inecacios si panica intr-un dintre cele mai mari centre comerciale din municipiu

Clientii magazinului alimentar din centrul comercial Maritimo din Constanta au fost evacuati de urgenta marti seara, in jurul orei 19. 30, de personalul de serviciu, dupa ce un fum negru inecacios s-a propagat in perimetru, provocand probleme de respiratie si iritatii la ochi, relateaza Agerpres.

Kuweit - unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei in zona Golfului

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, l-a primit astazi pe ambasadorul agreat al Statului Kuweit la Bucuresti, Talal M. Alhajeri, ocazie cu care oficialul roman a reliefat soliditatea relatiilor romano-kuweitiene, si a subliniat ca Statul Kuweit este unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei in zona Golfului, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE), remis redactiei.

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

Din 2017, un nou terminal pentru pasageri la aeroportul din Oradea

Aeroportul International Oradea va avea, incepand de anul viitor, unul dintre cele mai moderne terminale de pasageri din Romania, investitia urmand sa fie realizata din bugetul propriu al Consiliului Judetean CJ) Bihor.

Romanul care detine una dintre cele mai rare colectii: 900 de halbe de bere adunate din toate colturile lumii

Hago Attila Nandor, un satmarean de 34 de ani, este colectionar de halbe de bere. Multe dintre ele au ajuns piese de colectie dupa ce au fost golite impreuna cu prietenii, altele au fost descoperite prin pivnite, piete si internet. Tanarul are insa un mare of: nu a mai gasit un alt colectionar in Romania cu care sa vorbeasca , la o halba cu bere, despre acest hobby.

VIDEO 27 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Detaliile crimei care i-a curmat viata uneia dintre cele mai iubite artiste din Romania comunista

Mormantul Mihaelei Runceanu, din cimitirul buzoian Dumbrava, devine loc de pelerinaj pe 1 noiembrie, data mortii artistei. Vin sa depuna flori si sa aprinda lumanari rude, prieteni dar si membrii unui fun club din Bucuresti. Artista a fost ucisa in propria garsoniera din Bucuresti, pentru jaf, criminalul fiind eliberat in urma cu un deceniu.

Si-a schimbat numele in iPhone 7 pentru a castiga unul

Un tanar din Ucraina a facut unul dintre cele mai ciudate gesturi pentru a castiga un iPhone 7 in momentul in care si-a schimbat numele din buletin in cel al popularului terminal Apple. De-a lungul anilor am atras atentia asupra multor circumstante extreme prin care diversi indivizi si-au achizitionat un iPhone. Unii si-au vandut organe, [].

Cum vrea un ONG sa stranga donatii cu ajutorul Millenials

Unul dintre cele mai vechi ONG-uri din Romania, Hospice Casa Sperantei, axat pe ingrijirea paliativa, vrea sa stranga donatii pentru a-si dezvolta proiectele cu ajutorul generatiei Millenials. Fundatia urmeaza sa lanseze o campanie de comunicare si.

Primele IMAGINI VIDEO cu Iohannis asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii. Presedintele s-a aratat incantat de fundalul perfect (VIDEO)

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a se aseza pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, desi exista un anunt care interzicea acest lucru, apare si intr-un material video, publicat de jurnalistii de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )