Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE 13 morti si peste 100 de de raniti, printre care si 3 romani, la Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE 13 morti si peste 100 de de raniti, printre care si 3 romani, la Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime

Atentat terorist in Barcelona: o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas. Potrivit politiei, 13 oameni si-au pierdut viata si peste 100 au fost raniti. Printre raniti se afla si trei romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic. continuă pe Wall-Street Ro

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 100 de raniti

UPDATE: Bilantul ranitilor a ajuns la 100 de persoane. Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. 13 morti si peste 50 de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

27Ministrul de Interne spaniola confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniticifrecare ar putea creste deoarece sunt foarte multe persoane in stare.

Atacul de la Barcelona s-a soldat cu 13 morti si 80 de raniti

ACTUALIZARE 22:50 Atacul s-a soldat cu 13 morti si 80 de raniti, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 22:40 Doua persoane au fost arestate in legatura cu atentatul, a anuntat politia, conform Digi24. *ACTUALIZARE 22:30 Atacul s-a soldat cu 13 morti si 50 de raniti, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 22:20 La nivelul Ambasadei Romaniei la Madrid a fost instituita o celula de criza, confrom MAE. *ACTUALIZARE 22:10 Premierul spaniol a anuntat convocarea Consiliului de ministri, conform Digi24. *ACTUALIZARE 21:40 Un al doilea atac terorist la Barcelona: o a doua masina a intrat intr-un grup de politsti, conform Digi 24. *ACTUALIZARE 21:20 Un suspect a fost retinut de politie in legatura cu atentatul, conform Digi24. *ACTUALIZARE 20:50 Atacul s-a soldat cu un mort si 64 de raniti, conform Digi24. *ACTUALIZARE 20:40 Atacul s-a soldat cu un mort si 32 de raniti, conform Digi24. *ACTUALIZARE 20:30 Atacul s-a soldat cu cel putin 13 morti si 20 raniti, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 20:20 Atacul s-a soldat cu cel putin 2 morti si 10 raniti, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 19:50 Atacul s-a soldat pana acum cu doua persoane decedate, potrivit Reuters. *ACTUALIZARE 19:40 Atacul ar fi fost revendicat de ISIS, potrivit presei spaniole. Autoritatile nu confirma informatia, conform Digi 24. *ACTUALIZARE 19:30 Soferul a fugit, relateaza presa din Spania. Luarea de ostatici nu a fost confirmata de autoritati, conform Digi24. -------- O duba a intrat in multime, in cartierul turistic Las Ramblas, din Barcelona, iar mai multe persoane au fost ranite, a anuntat politia spaniola. Fortele de ordine au precizat intr-un mesaj postat pe Twitter ca este posibil ca mai multe persoane sa fie ranite.

VIDEO Atac terorist la Barcelona: O duba a intrat in multime pe Bulevardul Las Ramblas, cel mai important din oras: 13 morti si 100 de raniti. / Un roman se afla in stare grava. / Presa: Unul dintre atacatori a fost ucis, doua persoane au fost arestate

Cel putin 13 persoane au murit, iar peste 100 au fost ranite, dintre care 15 se afla in stare grava, dupa ce o duba a intrat in multime la Barcelona joi dupa-amiaza. Incidentul s-a petrecut in centrul Barcelonei, in zona Bulevardului Las Ramblas, cel mai important din oras, foarte frecventat de turisti. Din primele informatii, o duba a intrat pe trotuar, in multime, unde erau zeci de oameni. Potrivit MAE, un roman a fost ranit grav, dar acum se afla internat iar starea lui este stabila. Unul dintre atacatori a fost ucis, doua persoane au fost arestate. Un al doilea vehicul, legat de atentatul de joi de la Barcelona, a fost gasita intr-o mica localiate, Vic, in Catalonia, au anuntat autoritatile locale pe Twitter, relateaza Reuters. ISIS revendica atentatul terorist. -----------------------00:15 Bilant revizuit al victimelor atacului de la Barcelona: 13 morti si 100 de raniti politia din Catalonia)00:06Reprezentantii politiei catalane declara ca niciuna dintre cele doua persoane arestate, in urma atacului, nu este soferul dubei. 23:40 MAE spune ca cetateanul roman ranit este in spital si starea sa este stabila acum23:10 Solidaritate: Sute de oameni stau la cozi la spitale pentru a dona sange BBC)22:50 13 morti si peste 80 de raniti, dintre care 15 sunt in stare grava, potrivit ultimului bilant al Departamentului de Interne, citat de El Pais22:24:ISIS revendica atentatul terorist, potrivit agentiei de presa Group's Amaq.

UPDATE 13 morti si 130 de de raniti, printre care si 3 romani, la Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime

Atentat terorist in Barcelona: o duba a intrat in multime in cartierul turistic Las Ramblas. Potrivit politiei, 13 oameni si-au pierdut viata si circa 130 au fost raniti. Printre raniti se afla si trei romani. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin 13 morti si zeci de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

UPDATE 22:55Bilantul actualizat al victimelor atacului din Bercelona indica 13 morti si cel putin 80 de raniti, dintre care 15 in stare grava, informeaza La Vanguardia.

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 50 de raniti

Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniti,.

Opt state europene, printre care si Romania, lanseaza actiuni in justitie impotriva Beijingului, acuzand vanzarea ilegala de marci protejate de indicatii geografice

Opt state europene, printre care si Romania, vor lansa actiuni in Justitie impotriva Beijingului, acuzand ca pe piata din China sunt vandute 25 de marci contrafacute si care sunt protejate de indicatii geografice europene, scrie euractiv. fr.

Atac terorist la Barcelona! O furgoneta a intrat in multime. Noul bilant: 13 morti si 50 de raniti. Al doilea atacator a fost ucis de politisti intr-un schimb de focuri LIVE VIDEO

UPDATE: La mai bine de trei ore de la atentat, al doilea atacator a fost ucis intr-un schimb de focuri. Un alt atacator a fost retinut la scurt timp dupa atentat. Politistii urmaresc mai multe.

Portugalia: Cinci persoane, printre care francezi si germani, raniti intr-o explozie la Lisabona

Cinci persoane, dintre care doi francezi si doi germani, au fost raniti duminica seara intr-o explozie, urmata de un incendiu, intr-un imobil dintr-un cartier din Lisabona intens frecventat de turisti, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP, scrie News. ro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )