Libnet.ro
UNICEF

22:45

UPDATE: Ambasadorul Romaniei la Londra a votat dupa ce a stat la rand doua ore. O femeie a lesinat

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Ambasadorul Romaniei la Londra a votat dupa ce a stat la rand doua ore. O femeie a lesinat

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, sta la rand sa voteze la ICR Londra, alaturi de aproximativ o mie de persoane care s-au asezat in fata sectiei de votare inca de la ora 08. continuă pe România Liberă

UPDATE: Ambasadorul Romaniei la Londra a votat dupa ce a stat la rand doua ore

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, sta la rand sa voteze la ICR Londra, alaturi de aproximativ o mie de persoane care s-au asezat in fata sectiei de votare inca de la ora 08.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie sta la coada la sediul ICR din Londra pentru a vota

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, sta la coada pentru a vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiala la sediul ICR din Londra, informeaza Mediafax. La sectia de votare de la ICR numerosi.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau: Sunt cozi foarte mari in Capitala. ii indemn pe romani sa voteze la sectii din afara orasului

Marius Lazurca, Ambasadorul Romaniei in R. Moldova: Interesul pentru scrutin este foarte mare. Desi am eficientizat cu mult procesul de vot, cozile sunt foarte mari in Chisinau. ii indemn pe romanii din Chisinau, care au posibilitatea, sa mearga si sa-si exercite dreptul de vot la sectiile de votare din Hancesti, Calarasi, Orhei. Sectiile din Ialoveni si Chisinau sunt foarte aglomerate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )