Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE. Cod GALBEN de furtuni si ploi toretiale in aproape toata tara. Un batran a murit, in judetul Prahova

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cod GALBEN de furtuni si ploi toretiale in aproape toata tara. Un batran a murit, in judetul Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabil vineri pana la ora 23. 00 in aproape toata tara. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cod GALBEN de furtuni si ploi toretiale in aproape toata tara. Viitura, in Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabil vineri pana la ora 23. 00 in aproape toata tara.

Cod galben de ploi si vijelii in aproape toata tara, de joi pana vineri seara

Bucurestiul si 33 de judete din aproape toata tara vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09. 00 si 21. 00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.

Cod galben de furtuni in aproape toata tara, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabil vineri pana la ora 23. 00 in aproape toata tara conform hartii alaturate).

Cod galben de ploi si vijelii, pana vineri seara. Avertizarea, valabila in aproape toata tara

Bucurestiul si 33 de judete din aproape toata tara vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09. 00 si 21. 00, vor ramane sub.

Cod galben de ploi torentiale in judetele Timis, Suceava si Botosani

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod galben de ploi puternice in judetele Suceava, Botosani si Timis. Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metrul patrat.

UPDATE. Cod PORTOCALIU de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina pentru Tulcea si Vaslui si cod GALBEN in peste 20 de judete

Meteorologii au emis, vineri, avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si caderi de grindina pentru judetele Vaslui si Tulcea. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica pentru peste 20 de judete din tara.

Cod galben de ploi in judetele Timis, Botosani si Suceava

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri doua avertizari cod gasben de ploi puternice in judetele Suceava, Botosani si Timis. Prima avertizare este valabila in intervalul 11:45-13:35.

Romania sub Cod galben de ploi. Sunt asteptate precipitatii insemnate cantitativ, grindina si vant puternic

32 de judete si Bucurestiul sunt astazi pana la ora 9. 00 sub Cod Galben de ploi. Meteorologii avertizeaza ca aproape in toata tara vor cadea precipitatii insemnate cantitativ, care vor ajunge si pana la 60 de litri pe metrul patrat, va fi vant puternic si grindina. De asemenea, mai multe cursuri de apa se afla sub avertizare de inundatii.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis joi dimineata doua avertizari de cod galben de ploi abundente, valabile pana vineri si care vor afecta cea mai mare parte a tarii.

Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Alba, valabilla pana in jurul orei 17.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )