Libnet.ro
UNICEF

21:45

UPDATE Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un copil de patru ani a fost ucis de caini in zona Parcul Tei din Bucuresti/ Primaria Sectorului 2: Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata, nu in Parcul Tei

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Primaria Sectorului 2 a precizat ca incidentul a avut loc pe un teren proprietate privata din zona, nu in spatiul public din Parcul Tei. continuă pe Hotnews

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Romania in Evul Mediu: Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in Cartierul Tei din Bucuresti. Retrospectiva a 20 de ani de balbe politice, juridice si bani aruncati pe fereastra pentru apararea maidanezilor

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini, luni, in cartierul Tei din Bucuresti, pe un teren privat. In Capitala sunt circa 65. 000 de caini fara stapan, potrivit unui inventar facut de Primaria Capitalei, institutia care trebuie conform legii sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema. Anul trecut au fost muscate 16. 000 de persoane cu, 3. 231 mai multe decat in 2011, potrivit datelor de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Din 2008, legea interzice eutanasierea cainilor fara stapan, autoritatile locale fiind obligate sa sterilizeze patrupedele si sa-i tina in adaposturi sau sa-i elibereze pe strada. La cei 65. 000 de caini din Bucuresti, Primaria Capitalei are doua adaposturi care totalizeaza 700 de locuri. Vezi aici retrospectiva celor mai importante evenimente legate de cainii maidanezi.

Un copil de patru ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in parcul Tei din Capitala, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Incidentul a avut loc in jurul orei 12:20, fiind.

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari langa Parcul Tei din Bucuresti

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari in Sectorul 2 al Capitalei, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Initial, s-a crezut ca incidentul a.

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari langa Parcul Tei din Bucuresti (VIDEO)

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini comunitari in Sectorul 2 al Capitalei, relateaza B1 TV. De asemenea, fratele micutului, de sase ani, a fost atacat de cainii comunitari. Initial, s-a crezut ca incidentul a.

UPDATE Un copil a fost ucis de caini, in zona Parcului Tei din Capitala. Primaria Sectorului 2: Tragedia a avut loc in curtea unei societati private

Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de mai multi caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2. Fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

UPDATE Un copil a fost ucis de caini, in zona Parcului Tei din Capitala. Ce spune Primaria Sectorului 2

Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini in Parcul Tei, din Sectorul 2. Fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, potrivit Politiei Capitalei.

Mihai Atanasoaei: PDL cere demisia lui Sorin Oprescu dupa ce un copil a fost ucis de caini in Capitala (VIDEO)

Mihai Atanasoaei a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul Democrat Liberal cere demisia primarului Capitalei,Sorin Oprescu, dupa ce un copil de patru ani a fost ucis de caini in.

Un copil a fost UCIS DE CAINI, in Parcul Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2. O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca nu-si mai gaseste unul.

Un copil a fost UCIS DE CAINI, in apropierea Parcului Tei din Capitala

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2. O femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca nu-si mai gases.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )