Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE. Doua persoane au fost injunghiate intr-un magazin Ikea. Doi suspecti, arestati

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doua persoane au fost injunghiate intr-un magazin Ikea. Doi suspecti, arestati

Doua persoane au murit si o a treia se afla in stare grava, dupa ce au fost injunghiati intr-un centru comercial Ikea din orasul suedez Vasteras. continuă pe România Liberă

Doua persoane au fost injunghiate intr-un magazin Ikea

Doua persoane au murit si o a treia se afla in stare grava, dupa ce au fost injunghiati intr-un centru comercial Ikea din orasul suedez Vasteras.

Suedia: Doua persoane au murit dupa ce au fost injunghiate intr-un magazin Ikea

Doua persoane au fost ucise si o alta grav ranita, luni dupa-amiaza, intr-un magazin Ikea din orasul Vasteras, in apropiere de capitala Suediei, scrie Reuters. Politia locala a precizat ca a fost chemata,.

Doua persoane au fost ucise la un magazin IKEA din Suedia

La un magazin IKEA aflat in apropiere de capitala suedeza Stockholm, doua persoane au fost injunghiate mortal, iar o alta ranita grav. Fortele de politie si ambulantele au ajuns la fata locului, zona fiind securizata.

Drumul spre Sarmizegetusa Regia pericol public: doua adolescente au fost ranite intr-un accident de tractor

Doua minore, cu varste de 16 ani si 17 ani, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe dumul judetean 705 A Costesti Sarmizegetusa Regia. Cele doua adolescente s-au prabusit din remorca rasturnata a unui tractor.

O femeie a murit si trei persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta

O femeie a murit si alte trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit, vineri, in judetul Constanta, din cauza neatentiei in conducere a unei femei care a intrat cu autoturismul pe contrasens, transmite Mediafax.

Franta: Doua persoane au fost arestate, iar alta retinuta dupa accidentarea mortala a unui copil roman la Paris

Doua persoane au fost arestate, iar una a fost retinuta, joi, dupa ce un copil roman a fost accidentat mortal de o camioneta, ai carei pasageri au fugit de la locul accidentului marti, la Paris, informeaza.

Doua persoane ucise intr-un atac cu cutit intr-un magazin IKEA din Suedia

Doua persoane si-au pierdut viata si una a fost ranita luni dupa ce au fost atacate cu un cutit intr-un magazin IKEA din orasul suedez Vesteras, aflat la vest de capitala Stockholm, anunta politia suedeza, citata de Reuters.

SUA: Sase persoane au fost injunghiate de un fost detinut care, ulterior, a fost impuscat mortal de politie

Atac armat in statul american California. Un barbat a fost impuscat mortal de politie dupa ce a injunghiat sase persoane, in zona Long Beach, informeaza site-ul postului Fox News. Cinci dintre persoanele.

UPDATE Accident pe Autostrada Soarelui: Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni s-a rasturnat. Doua persoane au murit, 48 sunt ranite

Un autocar in care se aflau aproximativ 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2:00, pe Autostrada Soarelui, in zona fiind trimise circa 15 masini de interventie. Din primele informatii, in urma accidentului, doua persoane si-au pierdut viata si 48 au fost ranite, transmite Mediafax. Ora 17:18 Multi pasageri au suferit leziuni, dar unii nu necesita internareOra 10:06 Traficul a fost reluat pe A2.

S-a dat drept director la o scoala si a escrocat doua persoane

Un barbat din Ineu este cercetat pentru inselaciune prin folosirea de calitati mincinoase dupa ce ar fi solicitat si ar fi primit diverse sume de bani pentru a facilita o angajare intr-o institutie de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )