Libnet.ro
UNICEF

17:15

UPDATE Fostul ministru al Mediului Costel Alexe, acuzat de luare de mita, la DNA: Sunt nevinovat. Nu am luat niciodata foloase necuvenite cu incalcarea legii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Fostul ministru al Mediului Costel Alexe, acuzat de luare de mita, la DNA: Sunt nevinovat. Nu am luat niciodata foloase necuvenite cu incalcarea legii

Fostul ministru al Mediului Costel Alexe s-a prezentat joi la DNA, pentru a-i fi adusa la cunostinta inceperea urmaririi penale pe numele lui pentru luare de mita si instigare la delapidare. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, sustinand doar ca este nevinovat si ca isi doreste finalizarea cat mai rapida a acestui demers judiciar. continuă pe Hotnews

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Liberalul ar fi primit ilegal 22 de tone de tabla

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Parchetului General sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Apelor si Padurilor Costel Alexe pentru luare de mita si instigare la delapidare, prejudiciul stabilit fiind de peste 100. 000 de lei.

Costel Alexe, acuzat de luare de mita. DNA cere incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, actual sef al CJ Iasi

DNA ii cere presedintelui Klaus Iohannis incuviintarea urmaririi penale pentru Costel Alexe, fost ministru al Mediului in Guvernul Orban si actual presedinte al Consiliului Judetean Iasi. El este acuzat ca ar fi primit mita de la un combinat siderurgic 22 de tone de produse din tabla, pentru alocarea cu titlu gratuit catre combinat a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera. DNA nu mentioneaza explicit numele lui Alexe in comunicatul de presa, insa surse judiciare au precizat pentru HotNews. ro ca este vorba despre acesta. Alexe, surprins de anuntul DNA, care il acuza de luare de mita: Nu am cerut si nu am luat foloase necuvenite cu incalcarea legii.

FOSTUL MINISTRU AL MEDIULUI, IN VIZORUL DNA Liberalul Costel Alexe, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a trimis, ieri, catre Parchetul General in vederea sesizarii presedintelui Klaus Iohannis, o cerere de efectuare a urmaririi penale fata Costel Alexe, fost ministru al Mediului in guvernul Orban si fost deputat in Parlament, actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi. Procurorii anticoruptie sustin ca fostul ministru al Mediului este suspect de savarsirea infractiunilor de luare de mita si instigarea la delapidare.

Costel Alexe, acuzat de DNA pentru luare de mita

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL, este acuzat de procurorii DNA pentru luare de mita si instigare la delapidare.

DNA cere incuviitarea urmaririi penale a fostului ministru Costel Alexe pentru luare de mita si instigare la delapidare

Procurorii Diectiei Nationale Anticoruptie cer incuviintarea urmaririi penale a unui fost deputat si ministru, acuzat de luare de mita si instigare la delapidare. Persoana vizata ar fi fostul ministru al.

Fostul ministru PNL Costel Alexe este audiat la DNA pentru mita de 22 de tone de tabla

Fostul ministru Costel Alexe s-a prezentat, joi, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 22 tone de tabla.

Ce avere are PNL-istul Costel Alexe, ministrul tabla cercetat acum de DNA

Astazi este urmarit penal de DNA, iar in urma cu jumatate de an iesea la iveala imperiul sau imobiliar si afacerile secrete. Este vorba despre Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL.

DNA: Costel Alexe, urmarit penal pentru luare de mita si instigare la delapidare Detalii din ancheta

DNA a anuntat joi ca fostul ministru liberal al Mediului Costel Alexe este urmarit penal pentru luare de mita si instigare la delapidare, alaturi de o persoana cu functie de conducere intr-o societate din siderurgie, in dosarul in care ar fi primit mita 22 de tone de produse din tabla, pentru alocarea cu titlu gratuit catre combinat a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera. Tabla ar fi fost scoasa din combinat in baza unor contracte de sponsorizare fictiva, spun procurorii. Fostul ministru al Mediului Costel Alexe, acuzat de luare de mita, la DNA: Sunt nevinovat. Nu am luat niciodata foloase necuvenite cu incalcarea legii.

Iohannis a dat unda verde urmaririi penale in cazul fostului ministru Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a trimis ministrului Justitiei, Stelian Ion, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, acuzat de luare de mita, informeaza, marti, Administratia Prezidentiala.

Costel Alexe, prima declaratie despre ancheta DNA: Nu am cerut si nu am luat foloase necuvenite cu incalcarea legii

Seful PNL Iasi, Costel Alexe, se declara surprins de acuzatiile formulate de DNA privind luarea de mita. De asemenea, fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, spune ca are incredere in justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )