Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fostul ministru PNL Costel Alexe este audiat la DNA pentru mita de 22 de tone de tabla

Antena3 Antena3,
Fostul ministru PNL Costel Alexe este audiat la DNA pentru mita de 22 de tone de tabla

Fostul ministru Costel Alexe s-a prezentat, joi, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 22 tone de tabla. continuă pe Antena3

UPDATE Fostul ministru al Mediului Costel Alexe, acuzat de luare de mita, la DNA: Sunt nevinovat. Nu am luat niciodata foloase necuvenite cu incalcarea legii

Fostul ministru al Mediului Costel Alexe s-a prezentat joi la DNA, pentru a-i fi adusa la cunostinta inceperea urmaririi penale pe numele lui pentru luare de mita si instigare la delapidare. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, sustinand doar ca este nevinovat si ca isi doreste finalizarea cat mai rapida a acestui demers judiciar.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Liberalul ar fi primit ilegal 22 de tone de tabla

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Parchetului General sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Apelor si Padurilor Costel Alexe pentru luare de mita si instigare la delapidare, prejudiciul stabilit fiind de peste 100. 000 de lei.

Reactia lui Costel Alexe, dupa ce DNA l-a acuzat ca a primit spaga 22 de tone de tabla

Fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a reactionat luni seara dupa ce DNA a anuntat ca este cercetat de procurori pentru o spaga de 22 tone de tabla in perioada martie-aprilie 2020, perioada in care Romania era lovita in plin de pandemia de coronavirus.

Ce avere are PNL-istul Costel Alexe, ministrul tabla cercetat acum de DNA

Astazi este urmarit penal de DNA, iar in urma cu jumatate de an iesea la iveala imperiul sau imobiliar si afacerile secrete. Este vorba despre Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL.

Surse: Directorul general al combinatului siderurgic Liberty din Galati, urmarit penal in dosarul lui Costel Alexe Este acuzat ca i-ar fi dat mita 22 de tone de tabla

Directorul general al combinatului siderurgic Liberty din Galati, Bogdan Grecu, este urmarit penal in dosarul fostului ministru al Mediului Costel Alexe, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Grecu este acuzat de procurori ca i-ar fi dat mita lui Alexe 22 de tone de tabla. El conduce combinatul siderurgic din Galati din mai 2018.

Costel Alexe, fostul ministru PNL al Mediului, cercetat de DNA pentru o spaga de 22 tone de tabla

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL, este cercetat de procurorii DNA pentru o spaga de 22 tone de tabla in perioada martie-aprilie 2020, perioada in care Romania era lovita in plin de pandemia de coronavirus.

Costel Alexe, acuzat de DNA pentru luare de mita

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL, este acuzat de procurorii DNA pentru luare de mita si instigare la delapidare.

Gabriela Firea: PNL a evoluat de la ministrul Grinda la ministrul Tabla!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea comenteaza situatia Partidului National Liberal, al carui membru marcant, fost ministru al mediului, Costel Alexe, este vizat de DNA pentru luare de mita.

Costel Alexe, la Directia Nationala Anticoruptie: imi doresc finalizarea cat mai rapida a acestui demers judiciar pentru ca sunt nevinovat

Costel Alexe, fostul ministru PNL al Mediului, a ajuns, joi dimineata, la sediul DNA din Bucuresti, unde urmeaza sa fieaudiat in dosarul de coruptie in care procurorii il acuza de luare de mitasi.

Reactia senatoarei Diana Sosoaca dupa ce Costel Alexe a fost acuzat DNA de luare de spaga

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat, luni, la Antena 3, dupa ce fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a fost acuzat de DNA ca a luat spaga 22 de tone de tabla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )