Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza. Hamas accepta armistitiul

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza. Hamas accepta armistitiul

Armata israeliana va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza, un armistitiu umanitar care va permite locuitorilor sa se aprovizioneze, potrivit unui comunicat publicat miercuri seara. continuă pe România Liberă

UPDATE Fasia Gaza: Armistitiu umanitar. Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele/ Hamas accepta acordul

Armata israeliana va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza, un armistitiu umanitar care va permite locuitorilor sa se aprovizioneze, potrivit unui comunicat publicat miercuri seara. Douazeci si trei de palestinieni, printre care si mai multi copii, au fost ucisi miercuri, in cea dea a noua zi a ofensivei aeriene israeliene din fasia Gaza, in care 220 de palestinieni si-au pierdut viata. 00 AFP: Hamas este de acord cu o incetare a focului de cinci ore.

Israelul dispune un armistitiu umanitar, de cinci ore, pentru Fasia Gaza

Autoritatile din Israel au hotarat sa dispuna un armistitiu umanitar, de cinci ore, in Fasia Gaza, dupa noua zile de bombardamente asupra regiunii palestiniene, soldate cu moartea a cel putin 213 persoane, potrivit unui ofiter al armatei israeliene, citat de postul britanic BBC.

Armata israeliana si Hamas au confirmat inceperea unui armistitiu de cinci ore

Armata israeliana si miscarea palestiniana Hamas au confirmat ca si-au incetat atacurile, joi, la ora 7. 00, ora Romaniei) intr-un armistitiu umanitar de cinci ore, solicitat de ONU,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )