Libnet.ro
UNICEF

17:45

UPDATE/Mircea Lucescu e noul antrenor al nationalei Turciei! Reactia lui Becali: E o rusine...

B1 B1,
UPDATE/Mircea Lucescu e noul antrenor al nationalei Turciei! Reactia lui Becali: E o rusine...

Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei nationale a Turciei. Oficialii de la Istanbul au finalizat negocierile miercuri cu tehnicianul roman si l-au convins pe fostul tehnician al lui Zenit, sustin la. continuă pe B1

Mircea Lucescu, noul selectioner al Turciei

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federatiei Turce de Fotbal TFF), astfel ca a devenit noul selectioner al Turciei, informeaza ntvspor. net. Informatia inca nu a fost confirmata de forul turc.

Mircea Lucescu, noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Turciei

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei, el urmand sa semneze un contract pe doi ani, cu optiune pentru inca unul.

Mircea Luceascu, noul selectioner al Turciei

Federatia Turca de Fotbal a ajuns la un acord cu antrenorul roman Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selectioner al nationalei Turciei, relateaza cotidianul Sabah. Reprezentativa Turciei.

Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federatiei Turce de Fotbal de a fi noul selectioner al Turciei, scrie News. ro, citand ntvspor. net. Informatia nu a fost, inca, confirmata de federatia turca.

Mircea Lucescu a acceptat postul de antrenor al echipei nationale a Turciei

Federatia de Fotbal din Turcia a ajuns la un acord cu antrenorul Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selectioner al nationalei Turciei.

E oficial: Mircea Lucescu preia nationala Turciei. E regretabil si rusinos

Tehnicianul Mircea Lucescu este noul selectioner al Turciei, el urmand sa semneze un contract pe doi ani, cu optiune pentru inca unul. Lucescu va fi prezentat oficial vineri, a anuntat Federatia Turca de Fotbal TFF).

Mesajul emotionant al patronului Sahtior Donetk pentru Mircea Lucescu: Numele Lucescu va ramane in istorie scris cu litere de aur

Mircea Lucescu a implinit sambata varsta de 72 de ani, iar patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov nu l-a uitat. Potrivit digisport. ro, Ahmetov i-a transmis un mesaj emotionant antrenorului.

A aparut intr-o poza cu Mircea Lucescu. Fanilor nu le-a venit sa creada ca e chiar ea. FOTO

Mircea Lucescu a implinit sambata 72 de ani si a ales sa petreaca aceasta zi pe litoral, la Eforie alaturi de George Copos si Andreea Esca. De altfel, cel care a organizat petrecerea a fost George.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )