Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Noi dezvaluiri in cazul avionului disparut: Boeingul Malaysia Airlines a fost deturnat. Malaezia opreste cautarile in Marea Chinei de Sud

Adevărul Adevărul,
UPDATE Noi dezvaluiri in cazul avionului disparut: Boeingul Malaysia Airlines a fost deturnat. Malaezia opreste cautarile in Marea Chinei de Sud

Avionul companiei Malaysia Airlines de tip Boeing 777, disparut in urma cu o saptamana dupa ce decolase de la Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, ar fi urcat la o altitudine neautorizata de circa 13. 700 de metri 45. 000 de picioare), apoi ar fi coborat la circa 23. 000 de picioare, in apropiere de o insula, informeaza cotidianul american New York Times. continuă pe Adevărul

Noi dezvaluiri in cazul avionului disparut. Aeronava Malaysia Airlines si-ar fi schimbat directia si altitudinea de mai multe ori

Avionul companiei Malaysia Airlines de tip Boeing 777, disparut in urma cu o saptamana dupa ce decolase de la Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, ar fi urcat la o altitudine neautorizata de circa 13. 700 de metri 45. 000 de picioare), apoi ar fi coborat la circa 23. 000 de picioare, in apropiere de o insula, informeaza cotidianul american New York Times.

O noua ipoteza in cazul avionului disparut, apartinand liniilor aeriene din Malaysia ...

La o saptamana de la disparitia avionului companiei Malaysia Airlines inca se mai fac supozitii despre motivul acestei situatii dramatice. Un oficial militar din aceasta tara sustine, mai nou, potrivit Mediafax, nu doar ipoteza deturnarii avionului, ci mai ales ca acela care a pilotat aeronava, dupa ce a pus stapanire pe ea, este un foarte bun cunoscator al pozitiei radarelor militare in acea parte a globului. Oficialul emite ipoteza ca avionul ar fi fost deturnat catre Oceanul Indian. Doar .

Premierul chinez anunta ca va continua cautarile in cazul avionului disparut.

China va continua operatiunile de cautare a avionului companiei Malaysia Airlines, disparut de pe radare sambata, atat timp cat va ramane o raza de speranta, a declarat joi premierul chinez Li Keqiang, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia trimite un avion catre zona in care satelitul chinez a reperat trei obiecte Nu vom renunta sa anchetam cu privire la cel mai mic indiciu potential care va fi gasit, a subliniat premierul chinez intr-o conferinta de presa, afirmand ca .

Ipoteza socanta in cazul avionului disparut: Pilotul si copilotul invitau domnisoare in ...

Intre ipoteza unui atentat terorist si cea a unei erori tehnice sau umane, misterul disparitiei avionului ce apartine companiei Malaysia Airlines 370 este departe de a fi dezlegat. Publicatia spaniola El Mundo porneste pe o alta pista. Sub titlul: Femei, tigari si riscul la 10. 000 de metri inaltime, ziarul iberic publica un articol care ii are sub lupa pe comandantul aeronavei, Zaharie Ahmad Shah, si pe secundul sau, Fariq Abdul Hamid. Compania aviatica s-a aratat surprinsa la veste ca .

Ipoteza noua in cazul avionului disparut: Zborul MA370 a fost DETURNAT si a aterizat in Insulele Andaman

O noua teorie vine sa tulbure povestea extrem de complicata a avionului malaiezian disparut fara urma de aproape o saptamana. Potrivit noilor speculatii, zborul MA370 ar fi aterizat intr-un arhipelag din.

Continua cautarile avionului disparut: Vietnamul si Malaysia nu au gasit resturi ale Boeingului in zona indicata de chinezi

Ziua si ipoteza pentru avionul malaezian care a disparut de pe radar. Autoritatile chineze au publicat mai multe imagini surprinse de un satelit care ar indica regiunea in care a avut loc tragedia. insa, oficialii.

Un detaliu da peste cap TOATA ancheta in cazul avionului fantoma. Ce s-a intamplat DUPA ce a disparut de pe radar

Evolutie surprinzatoare in cazul avionului malaezian disparut, sambata, cu 239 oameni la bord. Armata malaeziana sustine ca aeronava s-a intors din drum si a zburat sute de kilometri intr-o directie.

Rudele pasagerilor chinezi ai avionului disparut, intre angoasa si o urma de speranta

Angoasa, neintelegerea si o infima speranta dominau in randul rudelor pasagerilor chinezi ai zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines, dupa ce Malaysia a anuntat ca avionul a schimbat traiectoria in mod deliberat si a continuat sa.

Tonurile de apel auzite de rudele pasagerilor avionului disparut nu dovedesc functionarea telefoanelor

Autoritatile din Malaysia nu au putut confirma informatiile potrivit carora telefoanele unora dintre pasagerii avionului cautat de cinci zile sunt functionale, specialistii explicand ca tonurile similare.

IMAGINI INCREDIBILE cu pilotul si COPILOTUL avionului disparut. Erau cu doua femei in CABINA, in timpul zborului

O televiziune din Australia a prezentat marti seara imagini compromitatoare cu copilotul zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines disparut fara urma de mai bine de patru zile. De la atac terorist pana la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )