Libnet.ro
UNICEF

14:45

UPDATE. Nou scandal de mita la Bacalaureat: Directorul unui colegiu din Oradea, ARESTAT pentru mita de 5.000 de euro

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Nou scandal de mita la Bacalaureat: Directorul unui colegiu din Oradea, ARESTAT pentru mita de 5.000 de euro

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea, Razvan Vonea, a fost retinut de procurorii Parchetului Bihor, fiind acuzat ca ar fi primit mita ca sa ajute un elev sa promoveze examenul de Bacalaureat, informeaza Mediafax. Surse apropiate anchetei sustin ca suma ar fi fost 5. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Nou scandal de mita la Bacalaureat: Directorul unui colegiu din Oradea, retinut, dupa ce ar fi primit 5.000 de euro

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea, Razvan Vonea, a fost retinut de procurorii Parchetului Bihor, fiind acuzat ca ar fi primit mita ca sa ajute un elev sa promoveze examenul de Bacalaureat, informeaza Mediafax. Surse apropiate anchetei sustin ca suma ar fi fost 5. 000 de euro.

Directorul unui colegiu tehnic din Oradea a fost retinut dupa ce a primit mita 5.000 de euro pentru a ajuta un elev sa promoveze bacalaureatul

Directorul unui colegiu din Oradea a fost retinut, luni de procurori, fiind acuzat ca a primit 5. 000 euro mita pentru a ajuta un elev sa promoveze examenul de bacalaureat. Directorul Colegiului Tehnic Andrei.

Un nou scandal de spionaj: Agent german in serviciul SUA

Arestarea unui agent al serviciilor secrete germane BND), suspectat ca a actionat ca agent dublu pentru SUA, a declansat o furtuna politica in Germania, in mod special sensibila la subiectul supravegherii, din cauza abuzurilor comise de politia secreta STASI in Germania de Est, comunista.

UPDATE. Nou termen in dosarul ICA. Avocatul lui Dan Voiculescu contesta completul de judecata

Dan Voiculescu este la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA) in care a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in prima instanta. Avocatul acestuia a contestat completul de judecata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )