Libnet.ro
UNICEF

16:15

UPDATE Operatiunea israeliana in Fasia Gaza: Israelul anunta ca refugiatii din nordul Fasiei Gaza se pot intoarce acasa

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Operatiunea israeliana in Fasia Gaza: Israelul anunta ca refugiatii din nordul Fasiei Gaza se pot intoarce acasa

Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a avertizat sambata ca planul de incetare a focului propus de tara sa ofera sansa incheierii conflictului din Gaza intre israel si Hamas, insa a avertizat ca intarzierile in adoptarea acestui plan complica situatia, transmite Reuters. Ora 15:50 Israelul anunta ca refugiatii dintr-un oras din nordul Fasiei Gaza se pot intoarce acasa. continuă pe Hotnews

Operatiunea israeliana in Fasia Gaza: Presedintele Egiptului avertizeaza ca intarzierile complica eforturile pentru obtinerea unui acord de incetare a focului

Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a avertizat sambata ca planul de incetare a focului propus de tara sa ofera sansa incheierii conflictului din Gaza intre israel si Hamas, insa a avertizat ca intarzierile in adoptarea acestui plan complica situatia, transmite Reuters.

UPDATE Ofensiva israeliana in Fasia Gaza: 19 palestinieni au murit si 125 au fost raniti dupa ce o scoala-adapost ONU a fost lovita de proiectile israeliene / Israelul va respecta un armistitiu umanitar de 4 ore

Cinci proiectile israeliene au lovit miercuri o scoala organizata de ONU intr-o tabara de refugiati din Fasia Gaza, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranind alte 125 de persoane care se adapostisera in cladiri, a declarat un oficial ONU, potrivit Reuters. Ora 18:11 7 palestinieni ucisi intr-un raid aerian in apropiere de Khan Younes.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Israelul mobilizeaza forte noi la granita cu Fasia Gaza. in contextul intensificarii atacurilor in regiune, 16. 000 de rezervisti israelieni au fost mobilizati si sunt gata de lupta. Armata a emis.

Operatiunea israeliana din Fasia Gaza: 1.450 de palestinieni si 61 de militari israelieni si-au pierdut viata. Bilantul victimelor il depaseste pe cel al Operatiunii Plumb Topit din 2009

Paispreze palestinieni au fost ucisi vineri la Khan Younes, in sudul Fasiei Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor de salvare, Ashraf al-Qodra, peste 1. 450 de palestinieni fiind ucisi de la inceputul razboiului, transmite AFP. Numarul palestinienilor ucisi in ofensiva din Fasia Gaza l-a depasit inca de joi pe cel al Operatiunii Plumb Topit.

Netanyahu: Israelul va CONTINUA operatiunile in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sambata ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza atat timp cat va fi necesar si cu toata forta de care va fi.

Armata israeliana anunta incetarea armistitiului din Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile.

Israelul si Hamas au convenit asupra unui armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Israelul si miscarea islamista Hamas au convenit sa implementeze neconditionat un armistitiu de incetare a focului pentru 72 de ore in Fasia Gaza, anunta surse americane si din cadrul ONU, potrivit BBC.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Armata israeliana a mobilizat 16. 000 de rezervisti suplimentari pentru continuarea ofensivei lansate la 8 iulie in Fasia Gaza, impotriva gruparii islamiste Hamas. Numarul total al acestora a ajuns la 86.

FOTO in drum spre Fasia Gaza. Primele impresii din Israelul aflat in conflict

Am aterizat vineri dimineata pe aeroportul Ben Gurion, la doar cateva zeci de kilometri de capitala Israelului, Ierusalim. in asteptarea documentelor necesare calatoriei in Fasia Gaza am decis sa pornesc la pas prin Ierusalim, incercand sa vorbesc cu cat mai multi localnici despre situatia actuala. in prima mea zi, Israelul pare divizat, compromisul si negocierea sunt cuvinte pe care le-am auzit rar, iar conflictul inevitabil, transmite Mircea Barbu, corespondentul Adevarul din Israel.

in drum spre Fasia Gaza. Primele impresii din Israelul aflat in conflict

Am aterizat vineri dimineata pe aeroportul Ben Gurion, la doar cateva zeci de kilometri de capitala Israelului, Ierusalim. in asteptarea documentelor necesare calatoriei in Fasia Gaza am decis sa pornesc la pas prin Ierusalim, incercand sa vorbesc cu cat mai multi localnici despre situatia actuala. in prima mea zi Israelul pare divizat, compromisul si negocierea sunt cuvinte pe care le-am auzit rar, iar conflictul inevitabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )