Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE: Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. Si alesii locali ar putea avea pensii de pana la 6000 de lei

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. Si alesii locali ar putea avea pensii de pana la 6000 de lei

Proiectul legii pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptat, marti, Parlament, ca urmare a reexaminarii cerute de presedintele Klaus Iohannis, astfel incat ei sa beneficieze de pensie doar daca nu sunt realesi si au incheiat cel putin un mandat complet de parlamentar. Mai mult, alesii locali ar putea beneficia de pensii de pana la 6000 de lei. continuă pe România Liberă

Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. Liberalii au parasit sala

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si al Senatului au votat, marti, legea privind acordarea de pensii speciale, 306 de alesi fiind pentru, niciunul impotriva, dar fiind inregistrate si doua abtineri. Liberalii nu au votat legea, acestia iesind din sala.

Andon: Ovatiile de la finalul votului pentru pensiile speciale arata calitatea slaba a alesilor

Avocatul Sergiu Andon a spus, marti seara in emisiunea La ordinea zilei, ca ovatiile parlamentarilor de la finalul votului pentru pensiile speciale arata adevarata fata si adevaratul nivel de.

Parlamentarii nu renunta la pensiile speciale

Proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor a fost introdus pe ordinea de zi a plenului comun de marti. Legea care prevede introducerea pensiilor speciale pentru deputati si senatori a fost respinsa de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )